Krystalliseret hvid chokolade - Krystalliseret chokolade

Krystalliseret hvid chokolade

Krystalliseret hvid chokolade
Opskrift på krystalliseret hvid chokolade.
Krystalliseret hvid chokolade - Krystalliseret chokolade

Krystalliseret hvid chokolade er utrolig nemt at lave, og det kræver kun 3 ingredienser, – vand, sukker og hvid chokolade.
Krystalliseret chokolade er utrolig dekorativt til alverdens desserter, – og så giver de en dejligt knas, uden at være hårde.
Pynt med krystalliseret hvid chokolade på cheesecakes, pandekager, bradepandekager, brownies osv.
De holder sig fint i en lufttæt beholder, – og du kan lave dem med præcis den type chokolade du foretrækker. Målene er de samme om du anvender, lys, mørk eller hvid chokolade.

Find masser af inspiration til nemme og lækre cheesecakes – Cheesecake opskrifter – klik her.

Krystalliseret hvid chokolade - Krystalliseret chokolade

Krystalliseret hvid chokolade

Opskrift på krystalliseret hvid chokolade.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Dessert, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Chokolade pynt, Hvid chokolade
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal6 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 100 g hvid chokolade, groft hakket
  • 100 g hvid sukker
  • 100 g vand

Sådan gør du

  • Kog vand og sukker op i en lille gryde til det rammer ca. 135 grader.
    *Det er vigtigt at det er blevet til en tyk sirup, – så tag ikke gryden af varmen før.
  • Sluk for blusset, hæld den hakkede hvide chokolade i siruppen, og pisk straks med en håndmixer.
    Lyn hurtigt vil chokoladen samle sig med siruppen i små faste krystaller.
  • Hæld den krystalliserede hvide chokolade ud på et stykke bagepapir, og lad den køle helt af.
    Opbevar den krystalliserede chokoladen i en lufttæt beholder.


Krystalliseret hvid chokolade - Krystalliseret chokolade
Krystalliseret hvid chokolade – Krystalliseret chokolade
5 from 8 votes (8 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)