Lækre sprøde kartoffelbåde med hjemmelavet kartoffelkrydderi, – et nemt og lækkert tilbehør til grill, kød og vegetarfrikadeller.
Krydrede kartoffelbåde
Opskrift på lækre krydrede kartoffelbåde.
Ingredienser
- 1,2 kg mellemstore bagekartofler
- 2-3 spsk kartoffel krydderi
- 3 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
Rens kartoflerne fri for urenheder.
Skær dem ud i både og læg dem i en skål med rigeligt koldt vand, og lad dem trække i 15 min. Skyld dem derefter grundigt i rindende vand, - på denne måde fjerner du en masse stivelse, der sikrer et mere sprødt resultat.
Dup kartoflerne tørre og vend dem derefter med olie og krydderier.
Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, - sørg for de ikke ligger for meget ind over hinanden.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft) i ca. 30 min. til de er sprøde, gyldne og møre indeni.

Pingback: Barbecue kylling - Opskrift på hel grillet barbecue kylling
Pingback: Pulled lamb - Opskrift på krydret langtidsstegt lammekølle