Cannelloni - Opskrift med spinat, ricotta og tomatsauce

Krydrede kartoffelbåde

Krydrede kartoffelbåde
Opskrift på lækre krydrede kartoffelbåde.
Cannelloni - Opskrift med spinat, ricotta og tomatsauce

Lækre sprøde kartoffelbåde med hjemmelavet kartoffelkrydderi, – et nemt og lækkert tilbehør til grill, kød og vegetarfrikadeller.

Cannelloni - Opskrift med spinat, ricotta og tomatsauce

Krydrede kartoffelbåde

Opskrift på lækre krydrede kartoffelbåde.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.24 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 1 time
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rens kartoflerne fri for urenheder.
  • Skær dem ud i både og læg dem i en skål med rigeligt koldt vand, og lad dem trække i minimum 15 min. - gerne længere. Skyld dem derefter grundigt i rindende vand, - på denne måde fjerner du en masse stivelse, der sikrer et mere sprødt resultat.
    Du kan vælge at tilsætte 3 spsk eddike i vandet, - helt almindelig eddike. Det hjælper med at gøre kartoflerne sprøde, og kan absolut ikke smages.
  • Dup kartoflerne tørre og vend dem derefter med olie og krydderier.
  • Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, - sørg for de ikke ligger for meget ind over hinanden.
  • Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft) i ca. 30-40 min. til de er sprøde, gyldne og møre indeni.
Cannelloni - Opskrift med spinat, ricotta og tomatsauce
Cannelloni – Opskrift med spinat, ricotta og tomatsauce

Kommentarer

  1. Pingback: Barbecue kylling - Opskrift på hel grillet barbecue kylling

  2. Pingback: Pulled lamb - Opskrift på krydret langtidsstegt lammekølle

  3. Christian

    1 star
    Hvad er kartoffel krydderier? Opskriften er jo ikke til så meget uden den information

    • Hej Christian

      Du skal bare trykke der hvor der står kartoffelkrydderi, så kommer du til opskriften på krydderiet (grå tekst):)

      Dbh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)