Cannelloni - Opskrift med spinat, ricotta og tomatsauce

Krydrede kartoffelbåde

Lækre sprøde kartoffelbåde med hjemmelavet kartoffelkrydderi, – et nemt og lækkert tilbehør til grill, kød og vegetarfrikadeller.

Krydrede kartoffelbåde

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 1 time

Opskrift på lækre krydrede kartoffelbåde.

Ingredienser

Fremgangsmåde

1

Rens kartoflerne fri for urenheder.

2

Skær dem ud i både og læg dem i en skål med rigeligt koldt vand, og lad dem trække i 15 min. Skyld dem derefter grundigt i rindende vand, - på denne måde fjerner du en masse stivelse, der sikrer et mere sprødt resultat.

3

Dup kartoflerne tørre og vend dem derefter med olie og krydderier.

4

Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, - sørg for de ikke ligger for meget ind over hinanden.

5

Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft) i ca. 30 min. til de er sprøde, gyldne og møre indeni.

Cannelloni - Opskrift med spinat, ricotta og tomatsauce
Cannelloni – Opskrift med spinat, ricotta og tomatsauce

Kommentarer

  1. Pingback: Barbecue kylling - Opskrift på hel grillet barbecue kylling

  2. Pingback: Pulled lamb - Opskrift på krydret langtidsstegt lammekølle

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*