Nem og lækker creme fraiche dressing med frisk krydderurter, dijon og krydderier.
Dressingen tager ikke 5 minutter at bikse sammen, og den smager godt til både salater, pita, tilbehør til grill og lignende.
Brug de krydderurter du foretrækker, og gerne et godt miks. Jeg burger helst persille, dild og purløg, – enkelt og lækkert.
Krydderurte dressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 dl creme fraiche
- 2 spsk mayonnaise
- 3-4 spsk finthakkede friske urter, f.eks. dild, purløg, og persille
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 1/2 tsk sød paprika
- 1/2 tsk løgpulver
- 1/2 tsk hvidløgspulver
- Salt og peber
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til dressingen, smag til med salt og peber og opbevar den på køl til den skal serveres.Lad den gerne trække en halv times tid på køl, – så smagene fra urterne får lov at udvikle sig i dressingen.