Denne kartoffelsalat med sennepsdressing er det perfekte tilbehør til sommerens grillmad.
Lavet med nye kogte kartofler, der vendes i en cremet dressing bestående af creme fraiche, mayonnaise, whole grain sennep, dijon og friske krydderurter. Du får en kartoffelsalat fuld af smag og friskhed.
Den er utrolig nem at lave og kan med fordel tilberedes tidligere på dagen, så den er klar til at blive serveret, når maden skal på bordet.
Denne kartoffelsalat passer til alle typer kød og vil med garanti blive en favorit ved middagsbordet.
Kartoffelsalat med sennepsdressing
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 900 g små kartofler
- 3 dl creme fraiche
- 1 dl mayonnaise
- 1 1/2 spsk whole grain sennep
- 1 tsk dijonsennep
- 2 spsk purløg, finthakket
- 2 spsk persille, finthakket
- Salt og friskkværnet peber
- Evt. et nip sukker
Sådan gør du
- Kog kartoflerne med skræl i en gryde med saltet vand, i ca. 6 min. Lad derefter kartoflerne trække i kogevandet under låg i ca. 15 minutter – alt efter størrelse. Mærk med en kødnål om kartoflerne er møre inden vandet hældes fra – ellers lad dem stå lidt længere.
- Pil kartoflerne, og skær dem derefter i mundrette bidder.
- Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og friskkværnet peber. Smag evt. til med en nip sukkre, det klæder dressingen godt.
- Vend kartoflerne med dressingen, og opbevar kartoffelsalaten på køl til den skal serveres.