Kartoffelpizza med mascarpone - Opskrift på pizza bianco

Kartoffelpizza med timian og mascarpone

Kartoffelpizza med timian og mascarpone
Opskrift på skøn pizza bianco med kartofler, mascarpone og timian.
Kartoffelpizza med mascarpone - Opskrift på pizza bianco

Skøn og enkelt pizza bianco med kartofler, mascarpone og timian. En virkelig lækker vegetar pizza med masser af smag og lækker sprød pizzabund.
Jeg elsker pizza bianco og bruger gerne mascarpone ost på denne slags pizza, da det giver en fantastisk lækker smag og en skønt cremet finish.

Kartoffelpizza med mascarpone - Opskrift på pizza bianco

Kartoffelpizza med timian og mascarpone

Opskrift på skøn pizza bianco med kartofler, mascarpone og timian.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej - klik her
  • 2

    bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 250 g

    mascarpone

  • 8 mellemstore kartofler
  • 1 håndfuld

    frisk timian, bladene heraf

  • 3 spsk

    olivenolie

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern og dup dem tørre i et viskestykke. Vend dem i olivenolien sammen med timian.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.
  • Top med et tæt lag kartoffelskiver og krydr med salt og peber.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, - ovne varmer forskelligt.
  • Server pizzaerne med lidt frisk timian på toppen.
Kartoffelpizza med mascarpone - Opskrift på pizza bianco
Kartoffelpizza med mascarpone – Opskrift på pizza bianco
Kartoffelpizza med mascarpone - Opskrift på pizza bianco
Kartoffelpizza med mascarpone serveret med en frisk tomatsalat med burrata.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)