Karrysalat med æbler
Opskrift på smørrebrød med sild, karrysalat og syltede sennepsfrø

Nem og lækker karrysalat med masser af fylde, – perfekt til en sildemad, ovenpå en æggemad eller i en sandwich. Her er den toppet på en marineret sild, og pyntet med syltede sennepsfrø og blandet grønt.
Perfekt til påske, pinse og jul, – eller bare til de dage indimellem 🙂
Indlægget indeholder reklame for Aalborg Alvavit.

Karrysalat med æbler
Opskrift på smørrebrød med sild, karrysalat og syltede sennepsfrø
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Karrysalat
- 4 æg, hårdkogt og afkølede
- 1 lille æble, skåret i små tern
- 3 spsk creme fraiche 18%
- 1 1/2 spsk mayonnaise
- 1 skalotteløg, finthakket
- 1-2 syltede agurker, finthakket – ca. 50 g.
- 1 spsk kapers, grofthakket
- 1 1/2 tsk karry
- 1/2 tsk gurkemeje
- 1/2 tsk sukker
- Salt og peber
Derudover
- 6 skiver godt groft rugbrød
- 6 marinerede sildefileter
- 3 spsk syltede sennepsfrø
- 1 bdt purløg, finthakket
- 2 forårsløg, fintsnittet
- 1 bk karse
- Evt. smør til brødet
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
Karrysalat
- Rør creme fraiche, mayonnaise, karry, gurkemeje og sukker sammen i en skål.
- Tilsæt kapers, syltede agurker, løg og æble tern og vend det godt i dressingen.
- Hak æggene. Du kan evt. køre dem igennem en æggedeler på 2 forskellige leder, og derefter give dem et enkelt hak med en køkkenkniv, – så er de fine i størrelsen.
- Vend æggene i dressingen og smag til med salt og peber. Stil til side mens resten forberedes.
Smørrebrød med sild og karrysalat
- Del sildefileterne i 2, – skær evt. det nederste af halestykket af.
- Fordel 2 stykker sild på hver skive brød (evt. smurt med smør), og top med et par store spiseskefulde karrysalat.
- Pynt med syltede sennepsfrø, purløg, forårsløg og karse.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

Smager rigtig godt også uden kapers som jeg ikke kan lide
Hej Linda
Dejligt du kan lide opskriften – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Den er super lækker og smager SÅ skønt !! Det bedste jeg har smagt og lavet
Køber aldrig købe karrysild mere eller vil prøve andre opskrifter !!
Hej Ann-Dorte
Hvor gør det mig glad at høre – det er jeg virkelig glad for 🙂
Kh Dianna