Kålsalat med confiteret and

Kålsalat med confit de canard

Lækker kålsalat toppet med confiteret and, valnødder og den lækreste marinade.
En skønt sprødt måltid med masser af smag, – nemt og godt.
Reklame// Jeg har indgået et fantastisk samarbejde med Cuvee Champagne der importerer de skønneste champagner. Hos Cuvee Champagne har de virkelig styr på deres bobler, – og de har hjulpet mig med at parre denne skønne salat med én af deres vidunderlige champagner.
Exception, – noget af det flotteste huset Paul-Etienne Saint Germain kan præstere, – en helt igennem fortryllende Champagne oplevelse.
100% Pinot Noir fra de bedste marker giver en utrolig flot bouquet af frugtagtige aromaer, honning og brioche. Smagen er frisk, let boblende og med noter at fersken og nektarin, – og du vil opleve en flot lang finish.
Exception passer forrygende til lette kødretter, – og til denne ”confit de canard” går and og champagne hånd i hånd på en helt unik måde.

Kålsalat med confiteret and

Kålsalat med confiteret and

Dianna
Opskrift på skøn kålsalat serveret med confiteret and.
Ingen stemmer
Samlet tid 20 min
Antal 2

Ingredienser
  

Salaten

  • confiterede andelår
  • 1/4 rødt spidskål
  • 1/4 grønt spidskål
  • 2 stilke grønkål
  • 1 håndfuld ærteskud
  • 1 håndfuld valnødder

Marinaden

  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk god mørk balsamico
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 1 spsk honning
  • Lidt vand, ca. 1/2 spsk
  • 1 1/2 tsk dijonsennep
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Marinaden

  • Bland alle ingredienserne til marinaden og rør dem godt sammen til marinaden har en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber og stil den til siden.

Salaten

  • Steg andelårene lune og sprøde i ovnen i ca. 15-20 min. ved 220 grader, almindelig ovn. Giv dem evt. grill i 3-5 min. hvis skindet mangler sprødhed, - men hold øje. Skindet kan du vælge at hakke med i salaten, - men det kan også sagtens undlades hvis du ikke ønsker det.
  • Pil andekødet fra benene og del det i mindre stykker.
  • Snit alle slags kål fint og bland det godt sammen i en skål.
  • Anret kål og ærteskud i 2 dybe tallerkener, og top med stykker af confiteret and mellem lagene, - så der er and "hele vejen" igennem salaten.
  • Knus valnødderne og fordel dem over begge salater, og slut af med at hælde marinaden over.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and – Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and – Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and – Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and – Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and – Opskrift på skøn kålsalat

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*