Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat

Kålsalat med confit de canard

Kålsalat med confiteret and
Opskrift på skøn kålsalat serveret med confiteret and.
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat

Lækker kålsalat toppet med confiteret and, valnødder og den lækreste marinade.
En skønt sprødt måltid med masser af smag, – nemt og godt.
Reklame// Jeg har indgået et fantastisk samarbejde med Cuvee Champagne der importerer de skønneste champagner. Hos Cuvee Champagne har de virkelig styr på deres bobler, – og de har hjulpet mig med at parre denne skønne salat med én af deres vidunderlige champagner.
Exception, – noget af det flotteste huset Paul-Etienne Saint Germain kan præstere, – en helt igennem fortryllende Champagne oplevelse.
100% Pinot Noir fra de bedste marker giver en utrolig flot bouquet af frugtagtige aromaer, honning og brioche. Smagen er frisk, let boblende og med noter at fersken og nektarin, – og du vil opleve en flot lang finish.
Exception passer forrygende til lette kødretter, – og til denne ”confit de canard” går and og champagne hånd i hånd på en helt unik måde.

Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat

Kålsalat med confiteret and

Opskrift på skøn kålsalat serveret med confiteret and.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.43 fra 21 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal2 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Salaten

  • 2

    confiterede andelår

  • 1/4 rødt spidskål
  • 1/4 grønt spidskål
  • 2

    stilke grønkål

  • 1 håndfuld

    ærteskud

  • 1 håndfuld

    valnødder

Marinaden

  • 3 spsk

    olivenolie

  • 2 spsk

    god mørk balsamico

  • 2 spsk

    citronsaft

  • 1 spsk

    honning

  • 1 1/2 tsk

    dijonsennep

  • Salt og peber

Sådan gør du

Marinaden

  • Bland alle ingredienserne til marinaden og rør dem godt sammen til marinaden har en ensartet konsistens. Smag til med salt og peber og stil den til siden.

Salaten

  • Steg andelårene lune og sprøde i ovnen i ca. 15-20 min. ved 220 grader, almindelig ovn. Giv dem evt. grill i 3-5 min. hvis skindet mangler sprødhed, - men hold øje. Skindet kan du vælge at hakke med i salaten, - men det kan også sagtens undlades hvis du ikke ønsker det.
  • Pil andekødet fra benene og del det i mindre stykker.
  • Snit alle slags kål fint og bland det godt sammen i en skål.
  • Anret kål og ærteskud i 2 dybe tallerkener, og top med stykker af confiteret and mellem lagene, - så der er and "hele vejen" igennem salaten.
  • Knus valnødderne og fordel dem over begge salater, og slut af med at hælde marinaden over.
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and – Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and – Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and – Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and – Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and - Opskrift på skøn kålsalat
Kålsalat med confiteret and – Opskrift på skøn kålsalat

Kommentarer

  1. Hej
    Er ved punkt 4
    Forstår ikke helt skal der laves to salater eller blander du det hele til sidst?
    Hælder du marinaden over bække salater
    Ellers super dejligt og vel smagene opskrifter der er lige til st gå til.
    Hilsen Charlotte

    • Hej Charlotte

      Tusind tak for din besked, – dejligt at høre du kan lide opskrifterne 🙂
      Nej, – det er blot fordi jeg tænker opskriften som en anrettet salat til 2 personer, – derfor jeg skriver i 2 skåle, så der er en skål til hver:)
      Så salaterne skal blandes sammen og overhældes med marinaden:)

      De bedste hilsner
      Dianna

  2. sara mogensen

    5 stars
    Virkelig lækker opskrift og vi drak selvfølgelig champagne til. Perfekt match

  3. Inger Poulsen

    Det lyder lækkert.
    Kan man stege anden dagen før og bruge kold and i salaten?

  4. Inger Poulsen

    Det lyder lækkert.
    Kan man stege anden dagen før og bruge kold and i salaten?

Skriv et svar til Chsrlotte Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)