Hurtig surdejs pizzabund
Opskrift på den god hurtig surdejs pizzabund

Grundopskrift på en nem og hurtig surdejs pizza bund. Surdejen giver denne bund en fantastisk smag og resultatet er en lækker sprød bund. Da denne er “lynhævet” skal der også gær i, – surdejen er tilsat for at give en lækker, mere dyb smag.
Opskriften på pizzaen herover finder du her pizza bismarck.

Hurtig surdejs pizzabund
Opskrift på den god hurtig surdejs pizzabund
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Opløs gæren i lunken vand og tilsæt derefter salt og surdej.
- Tilsæt mel lidt ad gangen og rør grundigt.
- Tilsæt olivenolien når dejen er som en grød i konsistensen og rør til den er fin og glat.
- Tilsæt resten af melet og rør i ca. 5 min.
- Put lidt olie på hænderne og saml dejen til en rund kugle i hænderne.
- Læg dejen tilbage i skålen og lad den hæve et lunt sted i en time.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
Pingback: Pizza bismarck – Gourministeriet
Pingback: Pizza carbonara – Gourministeriet
Hej
Opskriften skal prøves 😉 kan man fryse pizzadejen?
Vh
Camilla
Hej Camilla
Beklager det sene svar, – mailen havde forputtet sig 🙂
Hvis du mener at fryse pizzadejen fersk så må jeg være dig svar skyldig, det har jeg faktisk ikke prøvet. Tilberedte bunde kan sagtens fryses 🙂
Men vil bestemt give det et forsøg næste gang, så jeg ved besked 🙂
Rigtig god fornøjelse.
Mange hilsner
Dianna
Man skal som hovedregel fordoble gærmængden, når dejen fryses, da ca halvdelen af gærcellerne dør ved frysning. Det gælder nok også mht surdejen.
Hej Jesper
Tak for info, den er hermed delt videre 🙂
Kh Dianna