Opskrift på pizza bismarck

Pizza bismarck

En super lækker pizza bestående af en god hjemmelavet tomatsauce, mozzarella, skinke og et spejlæg i midten.
Simpel og super velsmagende, – æg på en pizza kan altså bare noget.
Til denne pizza har vi brugt vores hurtige surdejs pizzabund, surdejen giver en helt fantastisk smag til dejen.

Pizza bismarck

By Jes Brinch Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på den lækreste pizza bismarck

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej, - prøv vores opskrift på pizzabund med surdej eller vores almindlig sprød pizzabund
  • Tomatsauce
  • 1 ds hakkede tomater
  • 1 stort løg, fint hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum (kan undlades)
  • Topping
  • 250 g bøffelmozzarella, åbnet og drænet godt for væde
  • 12-16 skiver god landskinke
  • 4 æg
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Tomatsauce Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.

2

Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.

3

Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

4

Topping Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.

5

Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.

6

Fordel skinken ovenpå og bag pizzaerne til de er gyldne men ikke færdige, - ca. 10 min. ved 250 grader. Tag pizzaerne ud og slå et æg ud på hver der placeres i midten, og bag pizzaerne videre i ca. 5 min til ægget er tilberedt men blommen fortsat er blød og lækker.

7

Server straks, - krydr. evt. med lidt salt og peber.

Opskrift på pizza bismarck
Pizza bismarck

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Hurtig surdejs pizzabund – Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*