Pizza bismarck - Opskrift på skinke pizza med spejlæg

Pizza bismarck

Pizza bismarck
Opskrift på den lækreste pizza bismarck
Pizza bismarck - Opskrift på skinke pizza med spejlæg

En super lækker pizza bestående af en god hjemmelavet tomatsauce, mozzarella, skinke og et spejlæg i midten.
Simpel og super velsmagende, – æg på en pizza kan altså bare noget.
Til denne pizza har vi brugt vores hurtige surdejs pizzabund, surdejen giver en helt fantastisk smag til dejen.

Pizza bismarck - Opskrift på skinke pizza med spejlæg

Pizza bismarck

Opskrift på den lækreste pizza bismarck
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

Tomatsauce

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 1

    stort løg, fint hakket

  • 3 fed

    hvidløg, finthakket

  • 1 tsk

    basilikum

  • 1 tsk

    oregano

  • Olivenolie

  • Salt og peber

  • Frisk basilikum (kan undlades)

Topping

  • 250 g

    bøffelmozzarella, åbnet og drænet godt for væde

  • 16 skiver

    god landskinke

  • 4

    æg

  • Salt og peber

Sådan gør du

Tomatsauce

  • Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.
  • Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.
  • Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

Topping

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
  • Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
  • Fordel skinken ovenpå og bag pizzaerne til de er gyldne men ikke færdige, - ca. 10 min. ved 250 grader. Tag pizzaerne ud og slå et æg ud på hver der placeres i midten, og bag pizzaerne videre i ca. 5 min til ægget er tilberedt men blommen fortsat er blød og lækker.
  • Server straks, - krydr. evt. med lidt salt og peber.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Hurtig surdejs pizzabund – Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*