
En super lækker pizza bestående af en god hjemmelavet tomatsauce, mozzarella, skinke og et spejlæg i midten.
Simpel og super velsmagende, – æg på en pizza kan altså bare noget.
Til denne pizza har vi brugt vores hurtige surdejs pizzabund, surdejen giver en helt fantastisk smag til dejen.

Pizza bismarck
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 portion pizzadej - klik her
- 1 portion pizzasauce - klik her
Topping
- 250 g
bøffelmozzarella, åbnet og drænet godt for væde
- 16 skiver
god landskinke
- 4
æg
-
Salt og peber
-
Sådan gør du
- Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
- Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
- Fordel skinken ovenpå og bag pizzaerne til de er gyldne men ikke færdige, - ca. 10 min. ved 250 grader. Tag pizzaerne ud og slå et æg ud på hver der placeres i midten, og bag pizzaerne videre i ca. 5 min til ægget er tilberedt men blommen fortsat er blød og lækker.
- Server straks, - krydr. evt. med lidt salt og peber.
Pingback: Hurtig surdejs pizzabund – Gourministeriet