Hjemmelavet italiensk krydderi
Opskrift på hjemmelavet italiensk krydderi
Denne portion giver til et mellemstort krydderiglas

Det er så nemt at blande sin egen italienske krydderi, og smagen er fantastisk. De fleste ingredienser ligger de fleste inde med i forvejen, og så er det altså en fornøjelse at man selv kan smage sine krydderiblandinger til.
Denne blanding kan bruges til alverdens retter, – simremad, kødsauce, pizza, supper mv. Den smager rigtig lækkert at det ægte Italien.

Hjemmelavet italiensk krydderi
Opskrift på hjemmelavet italiensk krydderi
Denne portion giver til et mellemstort krydderiglas
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 3 spsk
tørret persille
- 3 spsk
tørret basilikum
- 3 spsk
tørret oregano
- 1 spsk
hvidløgspulver
- 2 tsk
løgpulver
- 1 tsk
tørret rosmarin
- 1 tsk
tørret timian
- 1 tsk
tørret merian
- 1 tsk
chiliflager
- 1 tsk Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne og opbevar dem i en lufttæt krydderiglas.
Noter
Hvis du ønsker det kan du også vælge at salte krydderiblandingen. Lige med denne foretrækker jeg ikke at salte, da jeg ofte bruger den til simreretter, og personligt synes jeg hurtigt man kan komme til at oversalte retterne hvis krydderiblandingerne indeholder for meget salt.
Pingback: One pot pasta - Opskrift på cremet one pot pasta med kylling
Pingback: Grillede spareribs - Opskrift på italiensk krydrede ribs
Pingback: Hjemmelavet gyros krydderi - Opskrift på græsk gyros
Fantastisk krydderiblanding. Min mand ville bruge det til alt, hvis han fik lov
Hej Jane
Ej hvor gør det mig glad at høre altså, – tusind tak fordi du skriver det:)
Kh Dianna
skal man komme krydderierne i minihakkeren
Hej Harry
Det gør jeg ikke, jeg blander dem bare i det lille glas 🙂
Kh Dianna
Hej
Kan man erstattet tørret persille med noget andet, de havde det ikke i føtex
Mvh Line
Hej Line
Det kan godt undlades 🙂
Kh Dianna