Opskrift på hasselback kartofler (hasselbagte)

Hasselback kartofler (hasselbagte)

Hasselback kartofler (hasselbagte)
Opskrift på hasselback kartofler (hasselbagte)
Opskrift på hasselback kartofler (hasselbagte)

Lækre sprøde hasselback kartofler, – super nemme at lave og smager simpelthen fantastisk.
Min ultimative yndlings kartoffel lige siden jeg var barn, – hasselback kartofler, – bedre kendt som hasselbagte kartofler, ihvertfald da jeg var barn.

Opskrift på hasselback kartofler (hasselbagte)

Hasselback kartofler (hasselbagte)

Opskrift på hasselback kartofler (hasselbagte)
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 1,2 kg kartofler - mellemstore
  • Smeltet smør til pensling

  • Salt og peber

  • Evt. krydderier

Sådan gør du

  • Vask kartoflerne og skær dem ud som hasselback. Læg evt. kartoflerne mellem 2 grydeskeer, og skær til du rammer skaftet på skeerne, - på den måde undgår du at skære helt igennem kartoflen.
  • Placer kartoflerne i et ovnfast fast, pensl dem med lidt smeltet smør og drys med salt og peber.
  • Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 60-80 min. (alt efter størrelse) ved 200 grader, - til de er gyldne, sprøde og tilberedt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)