Opskrift på hasselback kartofler (hasselbagte)

Hasselback kartofler (hasselbagte)

Lækre sprøde hasselback kartofler, – super nemme at lave og smager simpelthen fantastisk.
Min ultimative yndlings kartoffel lige siden jeg var barn, – hasselback kartofler, – bedre kendt som hasselbagte kartofler, ihvertfald da jeg var barn.

Hasselback kartofler (hasselbagte)

Personer: 4
Tid: 1 1/2 time

Opskrift på hasselback kartofler (hasselbagte)

Ingredienser

  • 1,2 kg mellemstore kartofler
  • Smeltet smør til pensling
  • Salt og peber
  • Evt. krydderier

Fremgangsmåde

1

Vask kartoflerne og skær dem ud som hasselback. Læg evt. kartoflerne mellem 2 grydeskeer, og skær til du rammer skaftet på skeerne, - på den måde undgår du at skære helt igennem kartoflen.

2

Placer kartoflerne i et ovnfast fast, pensl dem med lidt smeltet smør og drys med salt og peber.

3

Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 60-80 min. (alt efter størrelse) ved 200 grader, - til de er gyldne, sprøde og tilberedt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*