Lækre sprøde hasselback kartofler, – super nemme at lave og smager simpelthen fantastisk.
Min ultimative yndlings kartoffel lige siden jeg var barn, – hasselback kartofler, – bedre kendt som hasselbagte kartofler, ihvertfald da jeg var barn.

Hasselback kartofler (hasselbagte)
Opskrift på hasselback kartofler (hasselbagte)
Udskriv
Pin
Bedøm opskriften 🙂
Antal: 4 Personer
Del via email
Følg Gourministeriet +120.000 følger Gourministeriet på Instagram
Ingredienser
- 1,2 kg kartofler - mellemstore
-
Smeltet smør til pensling
-
Salt og peber
-
Evt. krydderier
Sådan gør du
- Vask kartoflerne og skær dem ud som hasselback. Læg evt. kartoflerne mellem 2 grydeskeer, og skær til du rammer skaftet på skeerne, - på den måde undgår du at skære helt igennem kartoflen.
- Placer kartoflerne i et ovnfast fast, pensl dem med lidt smeltet smør og drys med salt og peber.
- Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 60-80 min. (alt efter størrelse) ved 200 grader, - til de er gyldne, sprøde og tilberedt.
Følg Gourministeriet på Instagram
Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.
