Roastbeef - Opskrift på grillet roastbeef med tilbehør

Grillet roastbeef med grøntsagsspyd

Grillet roastbeef med grøntsagsspyd
Opskrift på rosa grillet roastbeef med lækre grøntsagsspyd.
Roastbeef - Opskrift på grillet roastbeef med tilbehør

Lækker grillet roastbeef med farverige grøntsagsspyd, – fantastisk sommergrill der er nemt at lave og smager fantastisk.
Vi tilberedte vores roastbeef på rotisseri på vores Morsø gasgrill, og det blev simpelthen så lækkert. Har man ikke et rotisseri til sin grill kan den sagtens tilberedes direkte på grillen, – sørg for det er over indirekte varme og vend den evt. en gang undervejs.
Grillspydene med grøntsager blev smurt med en lækker marinade og røg ligeledes en tur på grillen, – disse på vores kulgrill fra Morsø. Derudover serverede jeg denne lækre quinoasalat med avocadodressing til, – virkelig skøn kombination.

Roastbeef - Opskrift på grillet roastbeef med tilbehør

Grillet roastbeef med grøntsagsspyd

Opskrift på rosa grillet roastbeef med lækre grøntsagsspyd.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.60 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1,2 kg

    roastbeef

  • 1/2 dl

    olie

  • 1 tsk

    tørret timian

  • Salt og peber

Grøntsagsspyd

  • 1

    squash

  • 2

    rødløg

  • 1

    rød peberfrugt

  • 1

    grøn peberfrugt

  • 1

    gul peberfrugt

Marinade

  • 1 håndfuld

    bredbladet persille, finthakket

  • 1/2

    rød chili, finthakket

  • 4 fed

    hvidløg, fintrevet eller presset

  • 1 dl

    god raps eller olivenolie

  • 2 spsk

    citron

  • Salt og peber

Sådan gør du

Roastbeef

  • Bland olie med timian og krydr med salt og peber.
  • Smør roastbeefen med olieblandingen og lad den ligge og trække på køkkenbordet i 20 min.
  • Varm grillen op til ca. 150 grader, på vores grill svarer det til at alle blus står på minimum.
  • Monter roastbeefen på rotisseri og grill den til den har en kerne temperaturen på ca. 55 grader, - det tager en lille time. Lad derefter roastbeefen trække i 15 min. inden den skæres ud.

Grøntsagsspyd

  • Skær squashen i skiver på ca. 1/2 cm.
  • Skræl løgene, halver dem og skær dem i kvarte.
  • Peberfrugterne renses og skæres i store stykker.
  • Fordel grøntsagerne på 4 grillspyd.
  • Bland ingredienserne til marinaden og smag til med salt og peber.
  • Pensl grøntsagerne med marinaden, - gem resten til pensling undervej.
  • Grill dine grøntsagsspyd over en varm grill, pensl med marinaden og vend dem undervejs, til de har fået farve på alle sider og er let møre, - der skal gerne stadig være bid i alle grøntsager. Vi gav dem ca. 20 min. på vores churrasco bbq sæt hvor de er løftet over varmekilden, - laves de direkte på grillfladen skal de have kortere tid.
Roastbeef - Opskrift på grillet roastbeef med tilbehør
Lækker saftig roastbeef med skønne grøntsagsspyd.

Kommentarer

  1. Hejsa
    Stikker du bare spydet igennem hele stegen?
    Bh Marie

    • Hej Maria

      Det er bedst at stikke det ind fra siden, til du når midten af stegen. På den måde vil du kun have et hul i en skive af stegen.
      Stikker du det ind fra én af enderne, så kommer der et hul igennem skiverne på et større stykke af stegen.
      Men er der ikke plads til andet, så er det naturligvis blot det du skal gøre 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)