Quinoasalat med feta - Opskrift på skønt tilbehør til grill

Quinoasalat med feta og avocadodressing

Skøn quinoasalat med blandede salatblade, feta og ærter, serveret med lækker cremet avocadodressing.
Salaten passer til alt fra sommergrill til vegetarfrikadeller, – den er mildt og lækker i smagen og avocadodressingen sætter prikken over iét.

Quinoasalat med feta og avocadodressing

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på lækker quinoasalat med feta og avocadodressing.

Ingredienser

  • Quinoasalat
  • 4 håndfulde blandet salat
  • 1/2 agurk, i små tern (uden kerner)
  • 3 dl ærter, optøede
  • 1/2 dl lys quinoa
  • 1/2 dl rød quinoa
  • 100 g feta
  • Avocadodressing
  • 2 modne avocadoer
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1/2 citron, saften heraf
  • 3 spsk mild olivenolie
  • 1/2 dl vand
  • 1/2-1 tsk cayennepeber, - smag til
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

1

Avocadodressing Skræl avocadoen og skær den i store tern og put den i en blender/mini hakker sammen med 1/2 tsk cayennepeber, creme fraiche, citron og olivenolie, og blend til en cremet masse.

2

Juster nu konsistensen med vand, tilsæt lidt ad gangen. Bruges f.eks. en creme fraiche med lavere fedt indhold kan den godt gøre dressingen tyndere, og derfor er det ikke sikkert at alt vandet skal bruges.

3

Smag til med salt og peber, og tilsæt evt. yderligere cayennepeber hvis dressingen ønskes lidt stærkere.

4

Quinoasalat Kog quinoaen som anvist på pakken, - jeg kogte begge slags i samme gryde i 2 1/2 dl letsaltet vand i ca. 15. min.

5

Skyld de kogte quinoa i rigeligt koldt vand og lad dem dræne i en sigte.

6

Bland alle ingredienserne til salaten, og server den sammen med den lækre cremede avocadodressing.

Quinoasalat med feta - Opskrift på skønt tilbehør til grill
Frisk quinoasalat med feta og avocadodressing.
Quinoasalat med feta - Opskrift på skønt tilbehør til grill
Quinoasalat med feta og lækker cremet avocadodressing.

One Comment

  1. Pingback: Roastbeef - Opskrift på grillet roastbeef med tilbehør

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Gourministeriet bruger Akismet for at reducere spam. Læs mere om databehandling her.