
Den ultimative grillede pariserbøf med hele molevitten og lidt til, – den smager fuldstændig fantastisk og går perfekt som både frokost og aften måltid.
Den er her serveret på grillet brød og toppet med alt det klassiske tilbehør samt syltede indslag af rødløg og sennepsfrø der klæder den skønne smag af grill.
Vi har lavet bøfferne af det lækreste hakkede oksekød fra Fanø, – Black Angus. Det smager simpelthen fantastisk, masser af smag og kraft, – det kan virkelig anbefales hvis man er på de kanter 😉

Grillet pariserbøf med det hele
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 500 g
hakket oksekød, gerne med en mellem høj fedtprocent
- 2 skiver
lækkert rustikt brød, - prøv f.eks. dette lækre Manitoba brød
- 1
stort løg, grofthakket
- 6 skiver
syltede rødbeder
- 2
syltede drueagruker
- 2 spsk
kapers
- 1/2 bdt
revet peberrod
- 4 spsk
pickles
-
Syltede rødløg
-
Syltede sennepsfrø
- 2
æggeblommer
-
Karse
-
Smør
Sådan gør du
- Tage kødet ud af køleskabet i god tid så det ikke er for koldt, det gør det nemmere at forme bøfferne.
- Del kødet i 2 og form disse til 2 store hakkebøffer der passer til brødets facon, krydr med salt og peber og lad dem hvile i 15 min.
- Hak/skær i mellem tiden rødbeder og drueagurker ud i passende størrelser.
- Grill bøfferne til de er tilberedt som ønsket, og lad dem hvile 10 min.
- Smør brødskiverne med smør og grill også disse (mens bøfferne hviler) til de er godt sprøde.
- Anret brødskiverne med hakkebøffen oven på, top med de forskellige toppings, krydr med peber og server med en rå æggeblomme og karse på toppen.

Pingback: Koldhævet rustikt franskbrød med manitoba - Gourministeriet