Grillede majskolber - Opskrift på grillede majs med topping

Grillede majskolber med avocadodressing

Grillede majskolber med avocadodressing
Opskrift på lækre grillede majs toppet med let spicy avocadodressing.
Der vil være ekstra dressing ved denne portion, - men den smager også skønt til kartofler og salater.
Grillede majskolber - Opskrift på grillede majs med topping

Lækre saftige sødmefyldte majskolber tilberedt på grillen, og toppet med den lækreste let spicy avocadodressing.
Majskolber hører altså sommeren til, hele familien elsker dem, og de kan toppes på utallige måder. Denne version er med en lækker cremet avocadodressing, – men du kan også prøve en af mine andre versioner på majskolber med spicy chipotle dressing, hvidløgssmør og chili eller med frisk dressing og feta.

Grillede majskolber - Opskrift på grillede majs med topping

Grillede majskolber med avocadodressing

Opskrift på lækre grillede majs toppet med let spicy avocadodressing.
Der vil være ekstra dressing ved denne portion, - men den smager også skønt til kartofler og salater.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 4

    majskolber

Avocadodressing

  • 2

    modne avocadoer

  • 1 dl

    creme fraiche 18%

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 3 spsk

    mild olivenolie

  • 1/2 dl

    vand

  • 1 tsk

    cayennepeber, - smag til

  • Salt og peber

  • Evt. tørret chiliflager og tørret persille til topping

Sådan gør du

Avocadodressing

  • Skær avocadoen i store tern og put den i en blender/mini hakker sammen med 1/2 tsk cayennepeber, creme fraiche, citron og olivenolie, og blend til en cremet masse.
  • Juster nu konsistensen med vand, tilsæt lidt ad gangen. Bruges f.eks. en creme fraiche med lavere fedt indhold kan den godt gøre dressingen tyndere, og derfor er det ikke sikkert at alt vandet skal bruges.
  • Smag til med salt og peber, og tilsæt evt. yderligere cayennepeber hvis dressingen ønskes lidt stærkere.
  • Stil på køl til majsene skal serveres, - hæld gerne på en sprøjteflaske hvis du ligger inde med sådan en.

Grillede majskolber

  • Læg majskolberne i blød i koldt vand i 1 time.
  • Dræn majsene for væde og grill dem over indirekte varme til bladene er gyldne på alle sider, og majsene er møre indeni, det tager ca. 20 min. (5 min på hver side).
  • Lad majskolberne hvile et øjeblik inden bladene trækkes tilbage og flettes. Fjern de mange hår og lad dem køle en smule af.
  • Top majsene med avocadodressing og drys med tørret chili og persille.
Grillede majskolber - Opskrift på grillede majs med topping
Grillede majskolber med cremet avocadodressing.
Grillede majskolber - Opskrift på grillede majs med topping
Grillede majskolber med avocadodressing.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*