Grillede edamamebønner - Opskrift med chili, hvidløg og sesam

Grillede edamame med chili, hvidløg og sesam

Lækre grillede edamamebønner, de smager fantastisk og kan spises som snacks eller som tilbehør til forskellige grillretter eller sushi.
De er super nemme at lave, og så får den bare en skøn smag af en tur på grillen.
Lav gerne dobbelt portion, de ryger ganske hurtigt, – herhjemme er vi 2 personer om denne portion, – også selvom det er som tilbehør.

Grillede edamame med chili, hvidløg og sesam

By Dianna Brinch Personer: 2
Tid: 20 min.

Opskrift på lækre grillede edamamebønner med masser hvidløg, chili og sesam.

Ingredienser

  • 1 ps edamame i skal
  • 1/2 dl soya
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1/2 rød chili, finthakket - uden kerner
  • 3 fed hvidløg, revet eller presset
  • 2 spsk sesam
  • Lidt olivenolie
  • Flagesalt

Fremgangsmåde

1

Overhæld de frosne edamamebønner med koldt vand og lad dem trække til de er optøede. Hæld vandet fra og lad dem dræne godt i en sigte.

2

Bland hvidløg, chili og sesam godt sammen, og steg det af et par minutter ved høj varme på en brandvarm stegeflade på grillen eller en pande på komfuret. De skal stege til sesamfrøene begynder at poppe.

3

Bland det sammen med soyaen og friskepresset citron og stil til side.

4

Hæld en smule olie på stegefladen og rist edamamebønner af i ca. 5-10 min, igen ved meget høj varme. De skal blive godt grillede, - vend dem jævnligt.

5

Hæld bønnerne i en skål og overhæld dem med soyamarinaden og drys med flagesalt, - server mens de er lækre lune.

Grillede edamamebønner - Opskrift med chili, hvidløg og sesam
Grillede edamamebønner, fantastisk tilbehør til sommergrillen.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Grillet skaftkotelet - Opskrift med asiatisk marinade

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*