Grillede edamamebønner - Opskrift med chili, hvidløg og sesam

Grillede edamame med chili, hvidløg og sesam

Grillede edamame med chili, hvidløg og sesam
Opskrift på lækre grillede edamamebønner med masser hvidløg, chili og sesam.
Grillede edamamebønner - Opskrift med chili, hvidløg og sesam

Lækre grillede edamamebønner, de smager fantastisk og kan spises som snacks eller som tilbehør til forskellige grillretter eller sushi.
De er super nemme at lave, og så får den bare en skøn smag af en tur på grillen.
Lav gerne dobbelt portion, de ryger ganske hurtigt, – herhjemme er vi 2 personer om denne portion, – også selvom det er som tilbehør.

Grillede edamamebønner - Opskrift med chili, hvidløg og sesam

Grillede edamame med chili, hvidløg og sesam

Opskrift på lækre grillede edamamebønner med masser hvidløg, chili og sesam.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal2 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 1

    ps edamame i skal

  • 1/2 dl

    soya

  • 1 spsk

    friskpresset citronsaft

  • 1/2

    rød chili, finthakket - uden kerner

  • 3 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 2 spsk

    sesam

  • Lidt olivenolie

  • Flagesalt

Sådan gør du

  • Overhæld de frosne edamamebønner med koldt vand og lad dem trække til de er optøede. Hæld vandet fra og lad dem dræne godt i en sigte.
  • Bland hvidløg, chili og sesam godt sammen, og steg det af et par minutter ved høj varme på en brandvarm stegeflade på grillen eller en pande på komfuret. De skal stege til sesamfrøene begynder at poppe.
  • Bland det sammen med soyaen og friskepresset citron og stil til side.
  • Hæld en smule olie på stegefladen og rist edamamebønner af i ca. 5-10 min, igen ved meget høj varme. De skal blive godt grillede, - vend dem jævnligt.
  • Hæld bønnerne i en skål og overhæld dem med soyamarinaden og drys med flagesalt, - server mens de er lækre lune.
Grillede edamamebønner - Opskrift med chili, hvidløg og sesam
Grillede edamamebønner, fantastisk tilbehør til sommergrillen.

Kommentarer

  1. Pingback: Grillet skaftkotelet - Opskrift med asiatisk marinade

  2. AK Schultz

    Jeg havde virkelig set frem til en lækker snack – men min Edamamebønner var trævlede og seje at bide i. Slet ikke den fornøjelse jeg havde glædet mig til – hvad har jeg gjort forkert??

    • Hej AK

      Hmmm, – altså det lyder næsten som om du har prøvet st spise skrællen?! Kan det være derfor??
      Man spiser ikke skrællen, – men “bider” bønnerne ud af skrællen med tænderne, og der får man så marinaden med 🙂
      Men skrællen skal man ikke spise 🙂

      Kh Dianna

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)