Opskrift på lækre grillede edamamebønner med masser hvidløg, chili og sesam.
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 2Personer
Author Dianna
Ingredienser
1
ps edamame i skal
1/2dl
soya
1spsk
friskpresset citronsaft
1/2
rød chili, finthakket - uden kerner
3fed
hvidløg, revet eller presset
2spsk
sesam
Lidt olivenolie
Flagesalt
Sådan gør du
Overhæld de frosne edamamebønner med koldt vand og lad dem trække til de er optøede. Hæld vandet fra og lad dem dræne godt i en sigte.
Bland hvidløg, chili og sesam godt sammen, og steg det af et par minutter ved høj varme på en brandvarm stegeflade på grillen eller en pande på komfuret. De skal stege til sesamfrøene begynder at poppe.
Bland det sammen med soyaen og friskepresset citron og stil til side.
Hæld en smule olie på stegefladen og rist edamamebønner af i ca. 5-10 min, igen ved meget høj varme. De skal blive godt grillede, - vend dem jævnligt.
Hæld bønnerne i en skål og overhæld dem med soyamarinaden og drys med flagesalt, - server mens de er lækre lune.