Greed goddess salat - Opskrift på viral Green Goddess Salad

Green goddess salat

Green goddess salat
Opskrift på den virale Green Godess Salad. En salat med grønne grøntsager, og den lækreste cremede grønne dressing.
Greed goddess salat - Opskrift på viral Green Goddess Salad

Lækker crunchy salat med spidskål, agurk og forårsløg, og den lækreste grønne dressing.
Salaten knaser og er så sprød – virkelig lækker. Den grønne dressing med bl.a. spinat, avocado, cashewnødder og parmesan rummer masser af dejlig smag – næstens som en pesto, men mere blød og cremet i konsistensen.
Green goddess salad kan faktisk serveres som en form for dip – og den smager virkelig godt med en stor skål tortilla chips til. Perfekt til en let og lækker appetizer, til et glas vin i sommersolen eller lignende.
Derudover går den virkelig godt til et stykke stegt kylling, gerne med skind – eller til en fyldt mørbrad af gris.
Green goddess salat kan sagtens forberedes tidligere på dagen. Du kan forberede alle elementerne – og du kan også samle salaten hvis du synes det er nemmest.
Skulle der være rester, kan de sagtens gemmes, og spises til frokost dagen efter, med lidt sprøde chips – og et stykke kylling, gris eller laks til.

Greed goddess salat - Opskrift på viral Green Goddess Salad

Green goddess salat

Opskrift på den virale Green Godess Salad. En salat med grønne grøntsager, og den lækreste cremede grønne dressing.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.96 fra 24 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Nøgleord: Dip, Salat
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Salaten

  • 1 grønt spidskål
  • 1 agurk
  • 3 forårsløg

Green goddess dressing

  • 75 g spinat
  • 8 stilke basilikum, bladene heraf
  • 2 forårsløg
  • 1/2 potte purløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 avocado
  • 1 citron, saften heraf
  • 70 g cashewnødder
  • 40 g parmesan, fintrevet
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt
  • Vand

Sådan gør du

  • Snit kålen fint – den skal nærmest skæres i små firkanter.
  • Skær agurken i små tern, og snit forårsløgene.
  • Hæld ingredienserne til dressingen i en blender, og blend til du har en cremet dressing.
    Juster konsistensen med vand, eller tilsæt mere citron, hvis du ønsker mere syre.
    Smag til med salt.
  • Hæld alle ingredienserne i en stor skål, og vend det godt sammen.
  • Server salaten med en står skål tortilla chips, eller server den til et stykke kylling, mørbrad af gris eller lignende.


Kommentarer

  1. Freja Cecilie

    Virkelig dejlig salat. Jeg servede den med tortilla-chips og rugbrødschips som appetizers – gæsterne elskede det!!

  2. Bianca

    Kan man undlade cashewnødderne? Jeg har nøddeallergi.

  3. 5 stars
    SÅÅÅÅÅÅÅ lækker – mumsfillibaba

  4. Mette Dam

    Hej
    Er det saften fra 1 citron der skal i dressingen ? Eller 1 hel citron

  5. Heidi M. Cedergaard

    5 stars
    Super lækker! Forventningerne var høje – og den levede op til dem! Er ikk’ vild med frisk basilikum, så det blev erstattet af en hel masse friske koriander, som vi elsker

    • Hej Heidi

      Åhhh hvor er du sød altså – tusind tusind tak❤️
      Og fedt du fik justeret til din/jeres smag med koriander:)

      Kh Dianna

      • Maria Jørgensen

        Lyder lækkert. Skal absolut prøves. Kan man bruge frossen purløg, hvis ja hvor meget? Jeg synes det er svært at finde en god olivenolie. Kan du anbefale en.?

        • Hej Maria

          Du kan sagtens bruge frossen purløg, prøv med 2-3 spsk 🙂
          Uhhh jamen jeg har generelt være rigtig glad for olierne fra Carapelli – men jeg er begyndt at variere mere for at smage nye varianter 🙂

          Kh Dianna

  6. 5 stars
    Vildt lækker jo!!

  7. Susanne

    5 stars
    Fantastisk salat …..og dressing

4.96 from 24 votes (19 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)