Green goddess pastasalat - Pastasalat med green goddess dressing

Green goddess pastasalat

Green goddess pastasalat
Opskrift på pastasalat med green goddess dressing.
Green goddess pastasalat - Pastasalat med green goddess dressing

Pastasalat med green goddess dressing – en smuk grøn sag med den skønneste smag.
Jeg elsker pastasalater, både sommer og vinter, og denne her lækre grønne én af slagsen smager bare helt vidunderligt.
Pastasalaten er vendt med min green goddess dressing – en dressing lavet med bl.a. spinat, basilikum, forårsløg, parmesan og nødder. Salaten er cremet og fyldig, og med et dejligt knas.
Green goddess pastasalat smager dejligt til sommerens blandet grill, til bagt laks, kylling og gris. Resterne er lækre i madpakken med et stykke kylling eller brød til.

Green goddess pastasalat med ekstra grønt
Ønsker du at gøre salaten endnu grønnere, mere sprød og samtidig spare lidt på kulhydraterne, kan du erstatte noget af pastaen med grøn spidskål. Det mætter godt, giver en dejlig fylde i salaten, og samtidig et super lækkert crunch.
Skær kålen fint, i små tern – det smager så godt.

Green goddess pastasalat - Pastasalat med green goddess dressing

Green goddess pastasalat

Opskrift på pastasalat med green goddess dressing.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.82 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Green goddess, Pastasalat, Salat
Samlet tid: 25 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Salaten

  • 250 g pasta
  • 150 g ærter, optøede
  • 125 g edamamebønner, optøede
  • 1 stor agurk, skåret i tern
  • 2 forårsløg, snittet

Dressingen

  • 75 g spinat
  • 8 stilke basilikum, bladene heraf
  • 2 forårsløg
  • 1/2 potte purløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 avocado
  • 1 citron, saften heraf
  • 70 g cashewnødder
  • 40 g parmesan, fintrevet
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt
  • Vand

Sådan gør du

  • Kog pastaen som beskrevet på pakken, og skyld den derefter i rigeligt koldt vand. Lad den dræne i en sigte.
  • Hæld ingredienserne til dressingen i en blender, og blend til du har en cremet dressing. 
    Juster konsistensen med vand, eller tilsæt mere citron, hvis du ønsker mere syre. Dressingen skal være cremet, men ikke for tyk.
    Smag til med salt.
  • Hæld pasta, agurker, ærter, bønner og forårsløg i en skål, hæld dressingen over og vend det godt sammen.
  • Server med lidt hakket grønt på toppen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)