Lækker cremet kartoffelsalat med green goddess dressing. En smuk grøn én af slagsen, men den skønneste smag.
Kartoffelsalaten kan serveres til sommerens grill, til en kylling, bagt laks eller en fyldt mørbrad af gris. Den passer til den meste, og smager så dejligt.
Dressingen er lavet med bl.a. frisk spinat, basilikum, cashewnødder og avocado. En pesto lignende smag, men mere mild og cremet. Blend dressingen, og juster konsistensen med vand eller tilsæt mere citron. Dressingen skal være blød og cremet, ikke for flydende, men heller ikke for fast.
Kartoffelsalaten kan serveres med det samme, eller sætte på køl til servering senere på dagen.
Green goddess kartoffelsalat
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g kogte kartofler
- 1 agurk
- 3 forårsløg, fintsnittet
Green goddess dressing
- 75 g spinat
- 8 stilke frisk basilikum, bladene heraf
- 2 forårsløg
- 1/2 potte purløg
- 2 fed hvidløg
- 1 avocado
- 1 citron, saften heraf
- 70 g cashewnødder
- 40 g parmesan, fintrevet
- 3 spsk olivenolie
- Salt
- Vand
Sådan gør du
- Skær kartofler og agurker i mundrette bider.
- Hæld alle ingredienserne til dressingen i en blendere, og blend til du har en cremet dressing.*Bruger du saltede cashewnødder skal du vente med at salte dressingen.
- Juster konsistensen med vand, til du opnår den ønskede konsistens. Eller tilsæt mere citronsaft, hvis du ønsker at tilføre mere syre.Dressingen skal være blød og cremet – ikke for flydende.
- Smag til med salt, og vend dressingen sammen med kartoflerne, agurk og forårsløg.
- Server straks, eller opbevar kartoffelsalaten på køl.
Et kvarters forberedelse er lige lidt i underkanten:) jeg synes den mangler lidt smag, men konsistens og det kunstneriske udtryk til x og ug slange
Hej William
Ærgerligt med smagen, synes ellers den er så lækker – men dejligt konsistens og udtryk ellers var på sinn plads 🙂
Dbh Dianna