Green goddess kartoffelsalat - Perfekt tilbehør til aftensmaden

Green goddess kartoffelsalat

Green goddess kartoffelsalat
Opskrift på kartoffelsalat med green goddess dressing.
Green goddess kartoffelsalat - Perfekt tilbehør til aftensmaden

Lækker cremet kartoffelsalat med green goddess dressing. En smuk grøn én af slagsen, men den skønneste smag.
Kartoffelsalaten kan serveres til sommerens grill, til en kylling, bagt laks eller en fyldt mørbrad af gris. Den passer til den meste, og smager så dejligt.
Dressingen er lavet med bl.a. frisk spinat, basilikum, cashewnødder og avocado. En pesto lignende smag, men mere mild og cremet. Blend dressingen, og juster konsistensen med vand eller tilsæt mere citron. Dressingen skal være blød og cremet, ikke for flydende, men heller ikke for fast.
Kartoffelsalaten kan serveres med det samme, eller sætte på køl til servering senere på dagen.

Green goddess kartoffelsalat - Perfekt tilbehør til aftensmaden

Green goddess kartoffelsalat

Opskrift på kartoffelsalat med green goddess dressing.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 8 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Grill tilbehør, Kartoffelsalat, Sommer salater
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 600 g kogte kartofler
  • 1 agurk
  • 3 forårsløg, fintsnittet

Green goddess dressing

  • 75 g spinat
  • 8 stilke frisk basilikum, bladene heraf
  • 2 forårsløg
  • 1/2 potte purløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 avocado
  • 1 citron, saften heraf
  • 70 g cashewnødder
  • 40 g parmesan, fintrevet
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt
  • Vand

Sådan gør du

  • Skær kartofler og agurker i mundrette bider.
  • Hæld alle ingredienserne til dressingen i en blendere, og blend til du har en cremet dressing.
    *Bruger du saltede cashewnødder skal du vente med at salte dressingen.
  • Juster konsistensen med vand, til du opnår den ønskede konsistens. Eller tilsæt mere citronsaft, hvis du ønsker at tilføre mere syre.
    Dressingen skal være blød og cremet – ikke for flydende.
  • Smag til med salt, og vend dressingen sammen med kartoflerne, agurk og forårsløg.
  • Server straks, eller opbevar kartoffelsalaten på køl.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)