Opskrift på kartoffelsalat med green goddess dressing.
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Grill tilbehør, Kartoffelsalat, Sommer salater
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
600gkogte kartofler
1agurk
3forårsløg, fintsnittet
Green goddess dressing
75gspinat
8stilkefrisk basilikum, bladene heraf
2forårsløg
1/2pottepurløg
2fedhvidløg
1avocado
1citron, saften heraf
70gcashewnødder
40gparmesan, fintrevet
3spskolivenolie
Salt
Vand
Sådan gør du
Skær kartofler og agurker i mundrette bider.
Hæld alle ingredienserne til dressingen i en blendere, og blend til du har en cremet dressing.*Bruger du saltede cashewnødder skal du vente med at salte dressingen.
Juster konsistensen med vand, til du opnår den ønskede konsistens. Eller tilsæt mere citronsaft, hvis du ønsker at tilføre mere syre.Dressingen skal være blød og cremet – ikke for flydende.
Smag til med salt, og vend dressingen sammen med kartoflerne, agurk og forårsløg.
Server straks, eller opbevar kartoffelsalaten på køl.