Bagte kartofler med fyld - Opskrift på fyldte bagte kartofler

Bagte fyldte kartofler med persille og cheddar

Bagte fyldte kartofler med persille og cheddar
Opskrift på de bedste fyldte kartofler, - cremede og virkelig lækre.
IMG_2144-2

De bedste fyldte kartofler med masser af smag, og den lækreste cremede konsistens.
De her bagte kartofler er en fast del af vores kartoffelsortiment, – de smager fuldstændig fantastisk, de er nemme at lave, og så har de altså en ganske god wow effekt når først man stikker gaflen i dem.
Er man ikke til bredbladet persille kan dette sagtens erstattes af f.eks. purløg eller forårsløg, det gør dem bestemt ikke dårligere.

IMG_2144-2

Bagte fyldte kartofler med persille og cheddar

Opskrift på de bedste fyldte kartofler, - cremede og virkelig lækre.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 2 timer
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 4

    mellemstore bagekartofler

  • 100 g

    revet cheddar

  • 1/2 dl

    creme fraiche 18% (kommer an på størrelsen af kartoflerne)

  • 1 spsk

    smør

  • 1 håndfuld

    bredbladet persille, finthakket

  • Olivenolie

  • Salt og peber

  • Lidt finthakket persille til pynt

Sådan gør du

  • Vask kartoflerne grundigt og tør dem derefter grundigt i et viskestykke.
  • Gnid dem med olie og drys med salt, og bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir, i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 1 time.
  • Skær toppen af kartoflerne (kun toppen, de skal ikke halveres), og lad dem køle af i 15 min.
  • Skrab kartoflen ud med en teske og hæld det i en skål, - lad der dog sidde et ganske tyndt lag mod skralden så ikke denne falder sammen. Bag de udhulede kartofler i yderligere 10 min. ved 200 grader.
  • Mos kartoflerne og tilsæt cremefraiche, smør, cheddar og bredbladet persille. Smag til med salt og peber og rør det godt sammen.
  • Fyld de udhulede kartofler med kartoffelfyldet, mas det godt ned i kartoflen med en teske og top dem godt op.
  • Bag dem igen i ca. 20 min. til de er fine gyldne på toppen.
  • Tag dem forsigtigt af bagepladen og server dem med finthakket persille.
Bagte kartofler med fyld - Opskrift på fyldte bagte kartofler
Bagte kartofler med fyld – Opskrift på fyldte bagte kartofler
Bagte kartofler med fyld - Opskrift på fyldte bagte kartofler
Bagte kartofler med fyld – Opskrift på fyldte bagte kartofler
Bagte kartofler med fyld - Opskrift på fyldte bagte kartofler
Bagte kartofler med fyld – Opskrift på fyldte bagte kartofler

Kommentarer

  1. Pingback: Bagte kartofler med fyld - Opskrift på lækre fyldte kartofler

  2. Pingback: Spareribs - Opskrift på langtidsstegte spareribs på grill

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)