Bagte kartofler med fyld - Opskrift på lækre fyldte kartofler

Bagte fyldte kartofler med bacon, ost og purløg

Bagte fyldte kartofler med bacon, ost og purløg
Opskrift på lækre fyldte kartofler med bacon, ost og purløg.
Bagte kartofler med fyld - Opskrift på lækre fyldte kartofler

Lækre fyldte kartofler med masser af smag og den lækreste cremede konsistens.
De her fyldte kartofler passer perfekt som tilbehør til alle former for kød, eller blot sammen med en god salat som et let og lækkert måltid.
Prøv også mine bagte fyldte kartofler med persille og cheddar, de er lige så lækre og fuldstændig fantastiske som disse.

Bagte kartofler med fyld - Opskrift på lækre fyldte kartofler

Bagte fyldte kartofler med bacon, ost og purløg

Opskrift på lækre fyldte kartofler med bacon, ost og purløg.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.45 fra 29 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 2 timer
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 4

    mellemstore bagekartofler

  • 100 g

    revet mozzarella

  • 1/2 dl

    creme fraiche 18%

  • 1 spsk

    smør

  • 1 bdt

    purløg, finthakket

  • 50 g

    bacon, sprødstegt og finthakket

  • Olivenolie

  • Salt og peber

  • Lidt finthakket persille til pynt

Sådan gør du

  • Vask kartoflerne grundigt og tør dem derefter grundigt i et viskestykke.
  • Gnid dem med olie og drys med salt, og bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir, i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 1 time.
  • Skær toppen af kartoflerne (kun toppen, de skal ikke halveres), og lad dem køle af i 15 min.
  • Skrab kartoflen ud med en teske og hæld det i en skål, - lad der dog sidde et ganske tyndt lag mod skralden så ikke denne falder sammen. Bag de udhulede kartofler i yderligere 10 min. ved 200 grader.
  • Mos kartoflerne og tilsæt cremefraiche, smør, mozzarella, purløg og bacon. Smag til med salt og peber og rør det godt sammen.
  • Fyld de udhulede kartofler med kartoffelfyldet, mas det godt ned i kartoflen med en teske og top dem godt op.
  • Bag dem igen i ca. 20 min. til de er fine gyldne på toppen.
  • Tag dem forsigtigt af bagepladen og server dem med finthakket persille.
Bagte kartofler med fyld - Opskrift på lækre fyldte kartofler
Bagte kartofler med fyld – Opskrift på lækre fyldte kartofler
Bagte kartofler med fyld - Opskrift på lækre fyldte kartofler
Bagte kartofler med fyld – Opskrift på lækre fyldte kartofler

Kommentarer

  1. Regine Sloth Bech

    Skønne smagfulde og nemme ♥️
    De var en stor succes til nytårs menuen her i huset.

  2. Daniel Sørensen

    Jeg er NETOP i gang med at lave dem for 1 gang nu 🙂

  3. Malene Dam

    Kan man mon lave dem dagen før, og så vente ned at give dem de sidste 20 min. ??

    • Hej Malene
      Du kan sagtens lave dem dagen før, og så varme dem op dagen efter
      Tænker de måske nok skal have lidt mere end 20 minutter, men prøv dig frem:)
      Sørg gerne for at de ikke er køleskabskolde når de kommer i ovnen:)

      Kh Dianna

  4. Hvor lang bagetid med store bagekartofler? Har tre liggende, som tigger om at blive brugt 🙂

    • Hej Sanne
      Uha, hvis de er meget store så skal du nok beregne +30 minutter, – men det er svært at sige.
      Jeg ville nok lige prøve at stikke i dem med en kødnål efter en time, så kan du vurdere hvor meget mere de skal have 🙂

      Kh Dianna

  5. Jesper

    Skal det bacon ikke steges?

  6. 5 stars
    Super lækre. Var er hit her i familien.

  7. Michael

    Hey kan man lave dem dagen før

    • Hej Michael

      Det kan du egentlig godt, men jeg vil nok anbefale ikke at bage dem 2 gange med fyldet i.
      Så hellere bage kartoflerne dagen før, og mixe fyldet, – samle kartoflerne og så på køl til dagen efter hvor de så bages 🙂

      Dbh Dianna

  8. Helle zeuch Rasmussen

    Kan de evt. laves dagen før?

    • Hej Helle

      Det tænker jeg bestemt dee kan:)
      Undlad at bage dem efter de er fyldt, og så bag dem dagen efter til de er gennemvarme og gyldne 🙂

      Kh Dianna

  9. Dejlige Kartofler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)