Fladbrød med hjemmelavet kebab - Opskrift på fladbrød med kebab

Fladbrød med hjemmelavet kebab

Fladbrød med hjemmelavet kebab
Opskrift på fladbrød med kebab, - lavet af resteekød.
Fladbrød med hjemmelavet kebab - Opskrift på fladbrød med kebab

Lækre pandestegte fladbrød med hjemmelavet kebab, salater og dressing.
Nemt og lækkert, og en fantastisk måde at få brugt rester af både kød og grønt.
Du kan lave dem med rester af nærmest alt slags kød, – jeg bruger bøf, culotte, rester af flæskesteg eller lignende. Og har du ingen rester, så kan fersk kød ligeså vel bruges.
Jeg laver altid mine fladbrød selv, det er så nemt og de smager bare helt fantastisk. Opskrift på fladbrød linker jeg til i opskriften.
Server med en god creme fraiche dressing, chilidressing eller lignende, og gerne en smule chilisauce.

Fladbrød med hjemmelavet kebab - Opskrift på fladbrød med kebab

Fladbrød med hjemmelavet kebab

Opskrift på fladbrød med kebab, – lavet af resteekød.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 6 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk, Mellemøsten
Keyword: Fastfood, Restemad, Rester, Stop madspild
Samlet tid: 20 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

Sådan gør du

  • Varm en god sjat olie på en pande og brun kødet godt af, – krydr med kebabkrydderi og evt. salt og peber.
    Smag til om der skal tilsættes yderligere kebabkrydderi.
    Bruger du fersk kød er fremgangsmåden den sammen, – men vent med kebabkrydderi til kødet er godt brunet og gennemstegt.
  • Snit salaterne, tomat agurk og rødløg.
  • Lun fladbrødene, – jeg gør det gerne på panden.
  • Fyld de lune fladbrød med hjemmelavet kebab, masser af friske grøntsager og en god dressing.
    En god chili kan også varm anbefales, – det er altså lige prikken over i'et.
Fladbrød med hjemmelavet kebab - Opskrift på fladbrød med kebab
Fladbrød med hjemmelavet kebab – Opskrift på fladbrød med kebab
5 from 6 votes (6 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)