
Lækre pandestegte fladbrød med hjemmelavet kebab, salater og dressing.
Nemt og lækkert, og en fantastisk måde at få brugt rester af både kød og grønt.
Du kan lave dem med rester af nærmest alt slags kød, – jeg bruger bøf, culotte, rester af flæskesteg eller lignende. Og har du ingen rester, så kan fersk kød ligeså vel bruges.
Jeg laver altid mine fladbrød selv, det er så nemt og de smager bare helt fantastisk. Opskrift på fladbrød linker jeg til i opskriften.
Server med en god creme fraiche dressing, chilidressing eller lignende, og gerne en smule chilisauce.

Fladbrød med hjemmelavet kebab
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 4 fladbrød – prøv denne opskrift
- 600 g kødrester (eller fersk kød), skåret i tynde skiver
- 2 spsk kebabkrydderi – klik her for opskriften
- Olie til stegning
- Salt og peber
- Blandet frisk grønt, – romaine, spidskål, agurk, tomater og rødløg
- Creme fraiche dressing – opskrift her
- Chili dressing – Opskrift her
Sådan gør du
- Varm en god sjat olie på en pande og brun kødet godt af, – krydr med kebabkrydderi og evt. salt og peber.Smag til om der skal tilsættes yderligere kebabkrydderi.Bruger du fersk kød er fremgangsmåden den sammen, – men vent med kebabkrydderi til kødet er godt brunet og gennemstegt.
- Snit salaterne, tomat agurk og rødløg.
- Lun fladbrødene, – jeg gør det gerne på panden.
- Fyld de lune fladbrød med hjemmelavet kebab, masser af friske grøntsager og en god dressing.En god chili kan også varm anbefales, – det er altså lige prikken over i'et.
