Fanø laks - Opskrift på forret med æggestand og purløgsmayo

Fanø laks med æggestand og purløgsmayo

Hvad synes du?


Nem, enkel og virkelig lækker forret med Fanø laks, hjemmelavet purløgsmayo og æggestand.
Denne forret er super nem at lave, og så tager den sig virkelig godt ud på en tallerken.
Mayonnaisen kan laves fra bunden hvor purløget blendes med, eller den kan hakkes og puttes i mayonnaisen, – det er hvad humør og temperament er til. Man kan selvfølgelig også købe en god mayonnaise og blande denne med 1/2 bdt hakket purløg.

Fanø laks med æggestand og purløgs mayo

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 45 min.

Opskrift på nem og lækker forret med Fanø laks, æggestand og purløgsmayo.

Ingredienser

  • 200 g Fanø laks
  • Æggestand
  • 4 æg
  • 1 1/4 dl sødmælk
  • Salt og hvid peber
  • Derudover
  • 1 dl purløgsmayo, - prøv denne lækre opskrift på purløgsmayo
  • 6 grønne asparges
  • Evt. ærteskud og brændte løg

Fremgangsmåde

1

Æggestand Pisk æg og mælk grundigt sammen og krydr med salt og hvid peber.

2

Smør en lille aluform med lidt sprayfedt, hæld æggemassen heri, dæk den med folie og prik et par huller i toppen.

3

Bag æggestanden i et vandbad ved 170 grader, almindelig ovn, i ca. 30 min.. Har du ovn med damp kan æggestanden bages ved fuld damp i ca. 30 min.

4

Lad den køle af inden den befries af formen og skæres i skiver.

5

Anretning Skær laksen i 8 tykke skiver og læg 2 stykker på hver tallerken sammen med en skive æggestand, - en god klat purløgsmayo og friske asparges strimler på toppen.

6

Top gerne med friske ærteskud og brændte løg.

Fanø laks - Opskrift på forret med æggestand og purløgsmayo
Fanø laks – Opskrift på forret med æggestand og purløgsmayo
Fanø laks - Opskrift på forret med æggestand og purløgsmayo
Fanø laks – Opskrift på forret med æggestand og purløgsmayo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*