Opskrift på nem og lækker forret med Fanø laks, æggestand og purløgsmayo.
Køkken Gourministeriet
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
200g
Fanø laks
Æggestand
4
æg
1 1/4dl
sødmælk
Salt og hvid peber
Derudover
1dl
purløgsmayo, - prøv denne lækre opskrift på purløgsmayo
6
grønne asparges
Evt. ærteskud og brændte løg
Sådan gør du
Æggestand
Pisk æg og mælk grundigt sammen og krydr med salt og hvid peber.
Smør en lille aluform med lidt sprayfedt, hæld æggemassen heri, dæk den med folie og prik et par huller i toppen.
Bag æggestanden i et vandbad ved 170 grader, almindelig ovn, i ca. 30 min.. Har du ovn med damp kan æggestanden bages ved fuld damp i ca. 30 min.
Lad den køle af inden den befries af formen og skæres i skiver.
Anretning
Skær laksen i 8 tykke skiver og læg 2 stykker på hver tallerken sammen med en skive æggestand, - en god klat purløgsmayo og friske asparges strimler på toppen.