
Nem og lækker fajita pasta med kylling og friske grøntsager. Krydre, let cremet og klar på under 30 minutter.
Pasta med fajita kylling og grøntsager er en skøn familie ret, – masser af knas fra de friske grøntsager, saftig kylling og en skøn let cremet og krydret sauce.
Den kræver ganske få ingredienser at bikse sammen, – og derudover kan du toppe den med f.eks. creme fraiche, revet cheddar, frisk jalapenos heller lignende.
Ønsker du den spicy kan du med fordel tilsætte lidt chiliflager samtidig med krydderiet, – det passer virkelig godt til retten.
Du kan også erstatte fløden med f.eks. mascarpone eller cremefine for en lettere version.
Fajita krydderiet kan du lave selv, eller du kan købe det brev i supermarkedet.

Fajita pasta med kylling
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g kyllingebryst, skåret i strimler
- 400 g pasta
- 2 peberfrugter, skåret i strimler
- 1 stort rødløg, skåret i strimler
- 4 fed hvidløg, revet eller presset
- 1 frisk jalapenos, finthakket (kan undlades)
- 1/2 lime, saften heraf (kan undlades)
- 3 spsk tomatkoncentrat
- 1 1/2 dl fløde
- 1 brev fajita krydderi eller ca. 3 spsk.
- Olivenolie
- Pastavand
- Salt og peber
Topping
- F.eks. creme fraiche og/eller cheddar
- Finthakket persille
- Frisk jalapenos, finthakket
Sådan gør du
- Varm en sjat olie på en pande, og steg kyllingen til den er let gylden, – krydr med salt og peber.
- Hæld løg, jalapenos og hvidløg ved, og steg med et minuts tid, – og tilsæt derefter krydderi og varm hurtigt igennem.
- Tilsæt peberfrugterne og vend dem med de øvrige ingredienser, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og varm med et minuts tid.Sæt pastaen over imens.
- Hæld fløden over, og lad retten simre imens pastaen koges færdigt.
- Tag pastaen direkte fra vandet med en hulske, og vend den med saucen.
- Juster evt. konsistensen med en smule pastavand, smag til med salt og peber, – og evt. lidt tørret chili hvis den ønskes spicy.Et sjat friskpresset lime klæder virkelig også det endlige resultat.
- Server som den er, eller top den med cheddar, creme fraiche, persille og eller finthakket frisk jalapenos.

“Den bedste pastaret du har lavet i meget lang tid” Sagde min søn til mig her til aften, da jeg servererede retten for ham
Den er super god og ikke sidste gang den bliver lavet.
Hej Henriette
Ej hvor gør det mig bare glad at høre – tusind tak fordi du deler det 🙂
Kh Dianna
Hurtig, nem og lækker cremet ret. Det er ikke sidste gang vi laver det
Hej May-Britt
Ihhh hvor dejligt du skriver det – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Hurtig og lækker cremet ret . Ikke sidste gang vi laver den her i huset.
Hej May-Britt
Det er jeg simpelthen så glad for at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna