Linsefrikadeller - Opskrift på vegetarfrikadeller med linser

De bedste linsefrikadeller

De bedste linsefrikadeller
Opskrift på de bedste linsefrikadeller
Linsefrikadeller - Opskrift på vegetarfrikadeller med linser

Nok de bedste vegetar frikadeller jeg til dato har lavet, hold op de smager godt. Røde linser har i sig selv en fantastisk smag, og de bidrager virkelig godt til de her linse frikadeller. Kombineret med en masse grøntsager og krydderier får du et fantastisk lækkert, velsmagende og mættende måltid, der ovenikøbet er mega sundt.
Server dem i pitabrød, wraps, til en god salat eller prøv at servere dem i en æggewrap med kålsalat, – favorit vegetar måltid herhjemme.

Linsefrikadeller - Opskrift på vegetarfrikadeller med linser

De bedste linsefrikadeller

Opskrift på de bedste linsefrikadeller
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.57 fra 16 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 3 dl

    tørre røde linser, - forkoges som anvist på pakken og drænet godt for væde

  • 2

    gulerødder, groftrevet

  • 1/2

    squash uden kerner, groft revet

  • 1

    løg, finthakket

  • 3 fed

    hvidløg, finthakket

  • 1 bdt

    persille, finthakket

  • 1 dl

    havregryn

  • 3 spsk

    hvedemel

  • 1

    æg

  • 2 spsk

    sesam

  • 2 spsk

    sort sesam (kan undlades)

  • 1 1/2 tsk

    spidskommen

  • 3/4 tsk

    chilipulver

  • 1 spsk

    limesaft

  • 1 tsk

    salt

  • Friskkværnet peber

  • Rapsolie til stegning

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til linsefrikadellerne og lad farsen hvile et øjeblik.
  • Varm en god sjat rapsolie op på en pande, og form frikadeller af farsen ved hjælp af en ske, og steg dem gyldne og sprøde på begge sider. Bemærk at farsen godt må være lidt våd så frikadellerne ikke bliver tørre.
  • Server de lune og sprøde linsefrikadeller med dit ønskede tilbehør.
Opskrift på de lækreste linsefrikadeller i æggewrap
Linsefrikadeller serveret i æggewrap med kålsalat og feta.
Linsefrikadeller - Opskrift på vegetarfrikadeller med linser
Linsefrikadeller – Opskrift på vegetarfrikadeller med linser

Kommentarer

  1. Er det 3 dl rå eller kogte linser?
    Er lidt i tvivl 🙂

    • Hej Tina

      Kan godt se det er lidt misvisende, har rettet i teksten:)
      Det er 3 dl tørre linser som du koger og dræner godt for væde.
      God fornøjelse med dem, de smager SÅ fantastisk. Og steg dem i rigeligt olie, så bliver de lækre sprøde:)
      Mange hilsner
      Dianna

  2. Pingback: Couscous frikadeller - Opskrift på vegetar frikadeller

  3. Heidi Odgaard

    5 stars
    Fyldige sprødstegte linsedeller. Meget lækkert.

    • Hej Heidi

      Det er jeg simpelthen så glad for du synes, – tusind tak for din besked:)

      Rigtig dejlig dag:)

      De bedste hilsner
      Dianna

  4. 5 stars
    Mega gode deller , jeg er fan

  5. Karen amdrup P

    5 stars
    De smagte SÅ godt. I’m in heaven.

  6. Dorte Lillegaard Johansen

    Squash og gulerødder i gram ca?

    • Hej Dorte

      Uhhh det har jeg ikke lige skrevet ned, – men 2 almindelige gulerødder og 1/2 almindelig squash.
      Men jeg vil skyde på det ca. 150 gram af hver – skriver det ned næste gang jeg laver dem:)

      Kh Dianna

  7. Anonym

    Kan de fryses og varmes op igen?

  8. Jeg synes de er utrolig svære at få til at hænge sammen. Hvordan gør i?

    • Hej Tina

      Jeg har aldrig haft problemer med at forme dem 🙂
      Kan linserne måske have haft for meget væde ved, så farsen er blevet for flydende?
      De skal drænes rigtig grundigt, og være kolde – inden farsen blandes.

      Prøv med et ekstra æg hvis farsen “smuldrer”, eller lidt ekstra mel, hvis farsen er for våd.

      Kh Dianna

Skriv et svar til Heidi Odgaard Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)