
Nok de bedste vegetar frikadeller jeg til dato har lavet, hold op de smager godt. Røde linser har i sig selv en fantastisk smag, og de bidrager virkelig godt til de her linse frikadeller. Kombineret med en masse grøntsager og krydderier får du et fantastisk lækkert, velsmagende og mættende måltid, der ovenikøbet er mega sundt.
Server dem i pitabrød, wraps, til en god salat eller prøv at servere dem i en æggewrap med kålsalat, – favorit vegetar måltid herhjemme.

De bedste linsefrikadeller
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ingredienser
- 3 dl
tørre røde linser, - forkoges som anvist på pakken og drænet godt for væde
- 2
gulerødder, groftrevet
- 1/2
squash uden kerner, groft revet
- 1
løg, finthakket
- 3 fed
hvidløg, finthakket
- 1 bdt
persille, finthakket
- 1 dl
havregryn
- 3 spsk
hvedemel
- 1
æg
- 2 spsk
sesam
- 2 spsk
sort sesam (kan undlades)
- 1 1/2 tsk
spidskommen
- 3/4 tsk
chilipulver
- 1 spsk
limesaft
- 1 tsk
salt
-
Friskkværnet peber
-
Rapsolie til stegning
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne til linsefrikadellerne og lad farsen hvile et øjeblik.
- Varm en god sjat rapsolie op på en pande, og form frikadeller af farsen ved hjælp af en ske, og steg dem gyldne og sprøde på begge sider. Bemærk at farsen godt må være lidt våd så frikadellerne ikke bliver tørre.
- Server de lune og sprøde linsefrikadeller med dit ønskede tilbehør.


Er det 3 dl rå eller kogte linser?
Er lidt i tvivl 🙂
Hej Tina
Kan godt se det er lidt misvisende, har rettet i teksten:)
Det er 3 dl tørre linser som du koger og dræner godt for væde.
God fornøjelse med dem, de smager SÅ fantastisk. Og steg dem i rigeligt olie, så bliver de lækre sprøde:)
Mange hilsner
Dianna
Pingback: Couscous frikadeller - Opskrift på vegetar frikadeller
Fyldige sprødstegte linsedeller. Meget lækkert.
Hej Heidi
Det er jeg simpelthen så glad for du synes, – tusind tak for din besked:)
Rigtig dejlig dag:)
De bedste hilsner
Dianna
Mega gode deller , jeg er fan
Hej Hanne
Tusind tak for de søde ord 🙂
Kh Dianna