Klassisk dalgona kaffe – Cremet iskaffe med kaffeskum

Dalgona kaffe

Dalgona kaffe
Opskrift på en klassisk dalgona kaffe - Nem iskaffe der smager fantastisk.
Klassisk dalgona kaffe – Cremet iskaffe med kaffeskum

Dalgona kaffe er den ultimative cremede iskaffe, der både ser fantastisk ud og smager himmelsk.
Den er lavet på helt klassisk vis med et luftigt kaffeskum pisket af instantkaffe, sukker og kogende vand, som hældes over iskold mælk for at skabe det ikoniske lagdelte look.
Den bløde tekstur og intense smag fra kaffeskummet giver en perfekt kontrast til den kolde mælk, og et let drys kakao på toppen tilføjer lige det ekstra pift.
Det er den perfekte drik til kaffetid, brunch eller når du bare vil forkæle dig selv med noget ekstra lækkert. Dalgona kaffe er både nem at lave og en sikker favorit hos kaffeelskere!

Klassisk dalgona kaffe – Cremet iskaffe med kaffeskum

Dalgona kaffe

Opskrift på en klassisk dalgona kaffe – Nem iskaffe der smager fantastisk.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Drinks, Morgenmad
Køkken: Koreansk
Keyword: Iskaffe, Kaffe, Sommerdrik
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Kaffeskum

  • 4 spsk instant kaffe – jeg bruger Nescafé
  • 4 spsk sukker
  • 4 spsk kogende vand

Derudover

  • 6 dl mælk
  • Isterninger
  • Evt. kakaopulver

Sådan gør du

  • Hæld kaffe, sukker og kogende vand i en skål, og pisk det sammen med en håndmixer, til du får en lys og luftig creme.
    Den skal nærmest kunne stå selv, så er den pisket nok.
  • Fyld 4 glas op med isterninger og hæld 1 1/2 deciliter mælk i hver – mere hvis der er behov for det.
  • Top med kaffeskum, og drys evt. med en smule kakaopulver inden du serverer din dalgona kaffe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)