Cremet pasta med kalkun - Opskrift med svampe og porrer

Cremet pasta med kalkun

Cremet pasta med kalkun
Opskrift på lækker cremet pasta med kalkun, porrer og champignon.
Cremet pasta med kalkun - Opskrift med svampe og porrer

Lækker cremet pasta med kalkun, porrer og svampe ved i en lækker flødesauce, – super nem, billig og virkelig lækker ret.
Den tager ingen tid at lave, den er mild og cremet og en ret som hele familien kan være med på.

Ønsker du en mere let version kan du sagtens erstatte et par dl fløde med bouillon, tilsæt da først bouillon, lad det koge let ind, og tilsæt derefter fløden. Lad saucen simre til den er lækker cremet.
Server den med din yndlings pasta og top med revet parmesan.

Cremet pasta med kalkun - Opskrift med svampe og porrer

Cremet pasta med kalkun

Opskrift på lækker cremet pasta med kalkun, porrer og champignon.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.82 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 600 g

    kalkun, i mindre stykker

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 2

    porrer, snittet i ringe

  • 300 g

    champignon, snittet i skiver

  • 3 fed

    hvidløg, fintsnittet

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 40 g

    parmesan

  • Salt og peber

  • Lidt olivenolie

  • 400 g

    pasta, efter eget valg

  • Finthakkede urter og lidt parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Varm lidt olivenolie i en wok eller dyb pande, og svits kalkunstrimlerne godt af, og læg dem derefter til side.
  • Svits champignon af på samme pande til de er gyldne og har smidt deres væde, - tilsæt evt. lidt mere olie.
  • Tilsæt porrerringe og hvidløg og svits disse med et par minutter, - de skal stadig have bid og porrerne en flot farve.
  • Sæt vand over til pasta og kog disse som anvist på pakken, - vi foretrækker altid al dente.
  • Hæld piskefløden over grøntsagerne, tilsæt kalkunstrimlerne og lad retten simre i 5-8 min.
  • Tilsæt til sidst parmesan og smag til med citron, salt og peber.
  • Hæld vandet fra pastaen og vend straks pastaen i saucen.
  • Server med fintsnittede forårsløg og parmesan på toppen.

Noter

Er pastaen færdigkogt før saucen er klar, hælder du vandet fra pastaen så den ikke koger videre, og tilsætter lidt olivenolie, - på den måde undgår du at pastaen klistrer sammen.
Cremet pasta med kalkun - Opskrift med svampe og porrer
Cremet pasta med kalkun – Opskrift med svampe og porrer
Cremet pasta med kalkun - Opskrift med svampe og porrer
Cremet pasta med kalkun – Opskrift med svampe og porrer
4.82 from 11 votes (11 ratings without comment)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)