Lækker cremet pasta med kalkun, porrer og svampe ved i en lækker flødesauce, – super nem, billig og virkelig lækker ret.
Den tager ingen tid at lave, den er mild og cremet og en ret som hele familien kan være med på.
Ønsker du en mere let version kan du sagtens erstatte et par dl fløde med bouillon, tilsæt da først bouillon, lad det koge let ind, og tilsæt derefter fløden. Lad saucen simre til den er lækker cremet.
Server den med din yndlings pasta og top med revet parmesan.
Cremet pasta med kalkun
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g
kalkun, i mindre stykker
- 1/2 l
piskefløde
- 2
porrer, snittet i ringe
- 300 g
champignon, snittet i skiver
- 3 fed
hvidløg, fintsnittet
- 1/2
citron, saften heraf
- 40 g
parmesan
-
Salt og peber
-
Lidt olivenolie
- 400 g
pasta, efter eget valg
-
Finthakkede urter og lidt parmesan til toppen
Sådan gør du
- Varm lidt olivenolie i en wok eller dyb pande, og svits kalkunstrimlerne godt af, og læg dem derefter til side.
- Svits champignon af på samme pande til de er gyldne og har smidt deres væde, - tilsæt evt. lidt mere olie.
- Tilsæt porrerringe og hvidløg og svits disse med et par minutter, - de skal stadig have bid og porrerne en flot farve.
- Sæt vand over til pasta og kog disse som anvist på pakken, - vi foretrækker altid al dente.
- Hæld piskefløden over grøntsagerne, tilsæt kalkunstrimlerne og lad retten simre i 5-8 min.
- Tilsæt til sidst parmesan og smag til med citron, salt og peber.
- Hæld vandet fra pastaen og vend straks pastaen i saucen.
- Server med fintsnittede forårsløg og parmesan på toppen.