Cremet agurkesalat

Cremet agurkesalat

Cremet agurkesalat
Opskrift på sprød og cremet agurkesalat med dild og græsk yoghurt.
Cremet agurkesalat

Den lækreste sprøde og cremede agurkesalat.
Ultra simpel og lavet med ganske få ingredienser, men simpelthen så saftig, knasende og lækker.
Jeg elsker en salat med masser af sprødhed, og denne her cremede agurkesalat er blevet én af mine favoritter.
Den kræver et minimum af ingredienser og kan laves på under 5 minutter.
Du kan serveres den cremede agurkesalat med det samme, eller lade den trække 30-60 minutter på køl.
Brug gerne tynde agurker, hvis du kan få fat i det, eller skole agurker, – de er super saftige unden at være vandede.

Cremet agurkesalat som tilbehør
Grove agurkestykker vendt med rødløg i en cremet dressing af græsk yoghurt, hvidløg, dild og citronsaft. Så enkelt, friskt og lækkert.
Cremet agurkesalat smager vidunderligt som tilbehør til grillen, til en græsk stifado med fladbrød til, en ovnbagt kylling eller bagt laks.
Den er super alsidig og kan serveres til det meste, og så smager den bare hamrende lækkert. Enkelt og godt.
Cremet agurkesalat kan også serveres som en snack eller appetizer med friskbagt brød eller fladbrød til.

Vil du prøve den til en græsk stifado med fladbrød til, så finder du opskrifterne her:
Opskrift på græsk stifado – klik her
Opskrift på græske fladbrød – klik her

Cremet agurkesalat

Cremet agurkesalat

Opskrift på sprød og cremet agurkesalat med dild og græsk yoghurt.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.60 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Agurker, Agurkesalat
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 500 g agurk – gerne tynde
  • 1 lille rødløg, skåret i strimler
  • 200 g græsk yoghurt 10%
  • 1/2 citron
  • 2 spsk frisk dild, finthakket
  • 1 fed hvidløg, revet eller presset
  • 1 tsk dijonsennep
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær agurkerne i grove stykker.
    Er der meget "midte" på dem, kan du skrabe en smule af det ud.
  • Rør yoghurt, dild, hvidløg og dijonsennep sammen, og smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
  • Vend agurker og rødløg i dressingen, og rør det godt sammen.
    Lad den gerne trække 30-60 minutter på køl inden den skal serveres.
  • Inden servering kan du evt. smag til om den skal have mere salt eller peber.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)