Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Cremet agurkesalat
Opskrift på sprød og cremet agurkesalat med dild og græsk yoghurt.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Agurker, Agurkesalat
Samlet tid
5
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
65
kcal
Ingredienser
500
g
agurk - gerne tynde
1
lille rødløg, skåret i strimler
200
g
græsk yoghurt 10%
1/2
citron
2
spsk
frisk dild, finthakket
1
fed
hvidløg, revet eller presset
1
tsk
dijonsennep
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Skær agurkerne i grove stykker.
Er der meget "midte" på dem, kan du skrabe en smule af det ud.
Rør yoghurt, dild, hvidløg og dijonsennep sammen, og smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Vend agurker og rødløg i dressingen, og rør det godt sammen.
Lad den gerne trække 30-60 minutter på køl inden den skal serveres.
Inden servering kan du evt. smag til om den skal have mere salt eller peber.
Video
Nutrition
Kalorier:
65
kcal
|
Kulhydrater:
7
g
|
Protein:
6
g
|
Fedt:
1
g
|
Mættet fedt:
1
g
|
Flerumættet fedt:
0.02
g
|
Enkeltumættet fedt:
0.04
g
|
Kolesterol:
3
mg
|
Natrium:
38
mg
|
Kalium:
215
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sukker:
5
g
|
A-vitamin:
136
IU
|
C-vitamin:
6
mg
|
Kalcium:
84
mg
|
Jern:
0.4
mg