
Spidskålswrap med hytteost og grøntsager – Sund og mættende opskrift.
Er du også blevet vild med de virale hytteost-wraps, der florerer overalt lige nu? Så kommer her min version – en sund og mættende spidskålswrap med hytteost og grøntsager, der tager det bedste fra trenden og tilføjer ekstra smag og fibre.
Wrap’en laves af en simpel base med hytteost og æg – og i denne version har jeg vendt masser af fintsnittet spidskål og gulerødder i, som giver både tekstur og et boost af kostfibre. Den er vendt med lidt sesam for ekstra smag – det kan sagtens udelades, men jeg synes altså det giver prikken over i’et.
Den færdige wrap fungerer som ét stort brød, du kan dele i to – perfekt til 2 personer og med ca. 250 kcal pr. portion, alt efter valg af hytteost. Fyldet bestemmer du selv – jeg har fyldt min med lun kyllingekebab fra airfryeren, sprød salat, friske tomater, rødløg, chilisauce og dressing. Så lækkert og nemt.
Wrap’en er fyldt med protein og fibre, den mætter godt og er helt perfekt til både frokost og aftensmad – og det bedste er, at den er drøn nem at lave.

Spidskålswrap med hytteost – Hytteost wrap grøntsager
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 150 g hytteost
- 4 æg
- 125 g spidskål, fintsnittet
- 125 g gulerødder, groftrevet
- 2 spsk sesam (kan undlades)
- Salt og friskkværnet peber
Forslag til fyld
- Kyllingkebab
- Salat
- Rødløg
- Tomat
- Dressing
Sådan gør du
- Hæld hytteost og æg i en minihakker, krydr med salt og friskkværnet peber og blend det sammen.
- Hæld spidskål, gulerødder og æggemasse i en skål, tilsæt evt. sesam og rør det godt sammen.
- Fordel det på en bageplade beklædt beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
- Bag hytteostwrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.
- Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
- Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur. Derefter smører jeg den med chilisauce og dressing, og fylder den her med kyllingekebab, salat, tomat og rødløg. Rul den sammen på den bredde eller smalle led – det er op til dig.
Nr 2 giver ingen mening.
Hvad mener du når du skriver held “spidskål i”
Hejsa
Jeg mener at man skal hælde spidskål, gulerødder mv. i en skål sammen med æggemassen og evt. sesam 🙂
Dbh Dianna
Har lige lavet det, uhmmm det smagte fantastisk. Ikke sidste gang jeg vil lave det
Hej Liselotte
Det er simpelthen så dejligt at høre – tusind tak 🙂
Jeg er også blevet helt afhængig af dem, synes det er så lækkert med alverdens fyld 🙂
Kh Dianna
Hej
Vi har lige prøvet opskriften og det var SÅ lækkert!!
Men kan man fryse den færdige wrap uden fyld? Der var lidt for meget til os og tænkte at lave til fryseren…
Mvh Annemette
Hej Annemette
Ihhh hvor er det dejligt at høre – tusind tak 🙂
Har desværre ikke prøvet at fryse dem, men det tænker jeg altså umiddelbart sagtens man kan 🙂
Kh Dianna
Fantastisk til et antiinflamatorisk måltid
Hej Helle
Hvor er det bare godt at høre – tusind tak for de søde ord 🙂
Kh Dianna
Det lyder rigtig lækker og skal absolut prøves
Tror du den kan bages på en pande – som pandekager?
Hej Kristine
Ja det tænker jeg godt den kan – måske lav den lidt tyndere 🙂
Kh Dianna
Har lige lavet dem til frokost —smager fantastisk
Hej Marianne
Hvor er det dejligt du skriver det – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Hej! Er den god dagen efter? Vh
Hej Lone
Alt efter fyldet du har puttet i – så ja 🙂
Er fyldet til den våde side kan den god blive ekstra blød. Men krappen alene kan sagtens holde sig til dagen efter 🙂
Kh Dianna
Virkelig lækker opskrift og så nem at lave. Har lavet dem to gange allerede, kæmpe hit
Hejsa
Ej hvor dejligt at høre – tusind tak for din skønne besked 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Kh Dianna
Hej Diana
Hvilken dressing bruger du til opskriften?
Mvh Jens
Hej
Skønne raps
Kan de fryses
Hilsen Tina
Hej Tina
Tusind tak 🙂
Jeg har desværre ikke prøvet, men det tror jeg altså sagtens de kan 🙂
Kh Dianna
Mine kræsne mennesker fik i dag denne wrap serveret, og vi elsker den! jeg tilføjede persille og protein ost, det var super lækkert.☀️
Hej Sanne
Ihhhhvor er det dejligt at høre – tusind tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna
Virkelig en lækker opskrift Smager fantastisk!!
Kh. Annika
Hej Annika
Det gør mig simpelthen så glad at høre:)
Tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive 🙂
Kh Dianna
Så lækkert – og SÅ nemt at lave!
Hej Vibe
Hold op hvor er det dejligt at høre – tusind tak 🙂
Kh Dianna
Hvilken opskrift til dressingen
Hej Jane
Jeg bruger gerne min creme fraiche dressing eller hvidløgsdressing – hvis det er kebab jeg fylder dem med 🙂
Kh Dianna