Spidskålswrap med hytteost – Hytteostwrap med lavt kalorieindhold

Spidskålswrap med hytteost – Hytteost wrap grøntsager

Spidskålswrap med hytteost - Hytteost wrap grøntsager
Opskrift på lækreste hytteost- og grøntsagswraps - proteinwrap der mætter længe.
Spidskålswrap med hytteost – Hytteostwrap med lavt kalorieindhold

Spidskålswrap med hytteost og grøntsager – Sund og mættende opskrift.

Er du også blevet vild med de virale hytteost-wraps, der florerer overalt lige nu? Så kommer her min version – en sund og mættende spidskålswrap med hytteost og grøntsager, der tager det bedste fra trenden og tilføjer ekstra smag og fibre.

Wrap’en laves af en simpel base med hytteost og æg – og i denne version har jeg vendt masser af fintsnittet spidskål og gulerødder i, som giver både tekstur og et boost af kostfibre. Den er vendt med lidt sesam for ekstra smag – det kan sagtens udelades, men jeg synes altså det giver prikken over i’et.

Den færdige wrap fungerer som ét stort brød, du kan dele i to – perfekt til 2 personer og med ca. 250 kcal pr. portion, alt efter valg af hytteost. Fyldet bestemmer du selv – jeg har fyldt min med lun kyllingekebab fra airfryeren, sprød salat, friske tomater, rødløg, chilisauce og dressing. Så lækkert og nemt.

Wrap’en er fyldt med protein og fibre, den mætter godt og er helt perfekt til både frokost og aftensmad – og det bedste er, at den er drøn nem at lave.

Spidskålswrap med hytteost – Hytteostwrap med lavt kalorieindhold

Spidskålswrap med hytteost – Hytteost wrap grøntsager

Opskrift på lækreste hytteost- og grøntsagswraps – proteinwrap der mætter længe.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.84 fra 6 stemmer
Print Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Nøgleord: Hytteost brød, Ægge wrap
Samlet tid: 45 minutter
Ændre antal2 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 150 g hytteost
  • 4 æg
  • 125 g spidskål, fintsnittet
  • 125 g gulerødder, groftrevet
  • 2 spsk sesam (kan undlades)
  • Salt og friskkværnet peber

Forslag til fyld

  • Kyllingkebab
  • Salat
  • Rødløg
  • Tomat
  • Dressing

Sådan gør du

  • Hæld hytteost og æg i en minihakker, krydr med salt og friskkværnet peber og blend det sammen.
  • Hæld spidskål, gulerødder og æggemasse i en skål, tilsæt evt. sesam og rør det godt sammen.
  • Fordel det på en bageplade beklædt beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
  • Bag hytteostwrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.
  • Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
  • Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur. Derefter smører jeg den med chilisauce og dressing, og fylder den her med kyllingekebab, salat, tomat og rødløg.
    Rul den sammen på den bredde eller smalle led – det er op til dig.

Kommentarer

  1. Anonym

    Nr 2 giver ingen mening.
    Hvad mener du når du skriver held “spidskål i”

    • Hejsa

      Jeg mener at man skal hælde spidskål, gulerødder mv. i en skål sammen med æggemassen og evt. sesam 🙂

      Dbh Dianna

  2. Liselotte

    5 stars
    Har lige lavet det, uhmmm det smagte fantastisk. Ikke sidste gang jeg vil lave det

    • Hej Liselotte

      Det er simpelthen så dejligt at høre – tusind tak 🙂
      Jeg er også blevet helt afhængig af dem, synes det er så lækkert med alverdens fyld 🙂

      Kh Dianna

    • Annemette Mærsk Bahn

      5 stars
      Hej
      Vi har lige prøvet opskriften og det var SÅ lækkert!!
      Men kan man fryse den færdige wrap uden fyld? Der var lidt for meget til os og tænkte at lave til fryseren…
      Mvh Annemette

      • Hej Annemette

        Ihhh hvor er det dejligt at høre – tusind tak 🙂
        Har desværre ikke prøvet at fryse dem, men det tænker jeg altså umiddelbart sagtens man kan 🙂

        Kh Dianna

  3. Helle Hedegaard

    5 stars
    Fantastisk til et antiinflamatorisk måltid

  4. Det lyder rigtig lækker og skal absolut prøves
    Tror du den kan bages på en pande – som pandekager?

  5. Marianne

    Har lige lavet dem til frokost —smager fantastisk

  6. Hej! Er den god dagen efter? Vh

    • Hej Lone

      Alt efter fyldet du har puttet i – så ja 🙂
      Er fyldet til den våde side kan den god blive ekstra blød. Men krappen alene kan sagtens holde sig til dagen efter 🙂

      Kh Dianna

  7. Anonym

    5 stars
    Virkelig lækker opskrift og så nem at lave. Har lavet dem to gange allerede, kæmpe hit

  8. Hej Diana
    Hvilken dressing bruger du til opskriften?
    Mvh Jens

  9. Hej
    Skønne raps
    Kan de fryses
    Hilsen Tina

  10. Sanne Holm

    4 stars
    Mine kræsne mennesker fik i dag denne wrap serveret, og vi elsker den! jeg tilføjede persille og protein ost, det var super lækkert.☀️

  11. Annika

    5 stars
    Virkelig en lækker opskrift Smager fantastisk!!

    Kh. Annika

    • Hej Annika

      Det gør mig simpelthen så glad at høre:)
      Tusind tak fordi du giver dig tid til at skrive 🙂

      Kh Dianna

  12. Så lækkert – og SÅ nemt at lave!

  13. Hvilken opskrift til dressingen

    • Hej Jane

      Jeg bruger gerne min creme fraiche dressing eller hvidløgsdressing – hvis det er kebab jeg fylder dem med 🙂

      Kh Dianna

4.84 from 6 votes

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)