Chilidressing - Opskrift på mild og cremet chilidressing

Chilidressing

Chilidressing
Opskrift på cremet chilidressing, - let spicy, rund og lækker.
Chilidressing - Opskrift på mild og cremet chilidressing

Lækker cremet chilidressing, – let spicy, og perfekt til alle former for pitabrød og wraps, på en god salat, som dip til chips eller til et stykke kød.
Chilidressing er virkelig blevet én af mine yndlings dressinger. Den har bare en skøn smag, – og så synes jeg at den passere til nærmest alt.
Du kan selv justeres styrken med chilisauce, så smag til så den får den styrke du selv foretrækker.
Jeg bruger gerne den chilisauce der hedder Chu Chum, – den er virkelig god, og giver dressingen den lækreste runde smag.

Jeg elsker dips og dressinger, og har en del her på bloggen.
Du kan finde dem alle ved at klikke på linket, – Gourministeriets dips og dressinger – klik her.

Chilidressing - Opskrift på mild og cremet chilidressing

Chilidressing

Opskrift på cremet chilidressing, - let spicy, rund og lækker.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.89 fra 17 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Keyword: Avocadodressing, chili
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 3 dl

    creme fraiche

  • 1 dl

    god mayonnaise, - jeg bruger Hellmanns

  • 2 1/2 spsk ketchup
  • 1 tsk mild chilipulver
  • 1/2 tsk

    hvidløgspulver

  • 1/2 tsk

    løg pulver

  • 1/2-1 tsk chilisauce, - jeg bruger Chu Chum (smag selv til alt efter ønsket styrke)
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til dressingen, - start med 1/2 tsk chilisauce og rør dressingen godt sammen.
  • Smag til med salt og peber, - og juster evt. styrken med mere chilisauce. Det kommer helt an på typen du bruger, og temperament. Jeg foretrækker personligt, at den lige akkurat prikker en smule uden at være vildt stærk.
  • Opbevar på køl til den skal serveres.

Kommentarer

  1. Pingback: Hjemmelavet holiday dip - Opskrift på holiday dip

  2. Pingback: Pulled lamb salat - Opskrift med kål, pesto og chilidressing

  3. Pingback: Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer

  4. Mahita

    5 stars
    Jätte bra recept. Har provat & det blev succés även för de mest kräsna i familjen.

  5. Camilla Kirkegaard

    Hej hvor køber du sød chilipulver henne?

    • Hej Camilla

      Arh det er mild chilipulver, – jeg har rettet navnet:)
      Jeg bruger fra Santa Maria, den hedder styrke 2:)

      Dbh Dianna

  6. Kathrine

    5 stars
    Den suverænt bedste dressing som gør sig perfekt til alt lige fra pastasalat, kebabsalat og til pita. Jeg er færdig med at købe færdiglavet chilidressing! Tak for det.

    • Hej Kathrine
      Ej hvor er det fedt at høre altså, – det er jeg så glad for du synes 🙂
      Det er virkelig også én af mine egne favoritter, laver den nærmest en gang om ugen 😉

      Tusind tak for dine søde ord 🙂

      Kh Dianna

    • Charlotte

      Hvilken ketchup bruger du ? Synes nemlig der er stor forskel på smagen af tomatketchup (den tynde børne ketchup ) og hotdog ketchup (som er noget grovere og tykkere).

      • Hej Charlotte

        Jeg bruger Heinz eller Hellmann’s ketchup, – det er dem jeg bedst kan lide:)

        Jeg vil ikke anbefale at bruge hotdog ketchup til denne opskrift.

        Kh Dianna

  7. Camilla

    Hej!

    Hvor længe kan den holde sig? ☺️

    Vh.

    • Hej Camilla

      Den holder fint en uges tid, – eller ligeså længe som creme fraichen har holdbarhed til:)
      Hvis blot den opbevares i en ren bøtte og der bruges rent service når man tager af den:)

      Kh Dianna

  8. Camilla

    Hvor længe kan den holde sig? ☺️

    • Hej Camilla

      Den holder sig fint en uges tid på køl, – eller så længe din creme fraiche kan holde sig 🙂
      Sørg for at opbevare den i en ren beholder (eller flaske), og brug rent service når du tager af dressingen.

      Kh Dianna

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)