Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer

Mexicansk tacos med hvidløgsrejer og avocadosalsa

Mexicansk tacos med hvidløgsrejer og avocadosalsa
Opskrift på lækre bløde tortillas fyldt med hvidløgsrejer og frisk avocadosalsa.
Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer

Lækre bløde mini tortillas fyld med chili/hvidløgs rejer og grov avocadosalsa, – super nemt og virkelig lækkert.
Smagen er frisk, sprød og lækker, – og så tager de bare ingen tid at lave.
Server dem evt. men min lækre chilidressing, men brug også marinaden fra rejerne til at hælde ud over, – den giver en fantastisk smag.

Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer

Mexicansk tacos med hvidløgsrejer og avocadosalsa

Opskrift på lækre bløde tortillas fyldt med hvidløgsrejer og frisk avocadosalsa.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Hvidløgsrejer

  • 600 g

    rå tigerrejer

  • 1

    rød chili

  • 8 fed

    hvidløg, fint revet eller presset

  • 2 håndfulde

    persille, finthakket

  • 100 g

    smør

  • 1 dl

    olivenolie

  • Salt og peber

Avocadosalsa

  • 200 g

    cherrytomater

  • 2

    store avocadoer

  • 1

    peberfrugt

  • 1/2

    lille rødløg

  • 1

    forårsløg

  • 1 stor håndfuld

    persille

  • Lidt peber

Derudover

  • 12

    mini hvede eller majs tortillas

  • 2

    små romainesalat eller 1 stort, - snittet

  • Evt. en lækker hjemmelavet chilidressing

Sådan gør du

Hvidløgsrejer

  • Rens og pil rejerne, sørg for at fjerne tarmen både oppe og nede. Dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
  • Snit chilien, smag den og vurder ud fra styrken hvor meget du ønsker i blandingen.
  • Bland smør, olie, chili og hvidløg i en kasserolle, krydr med salt og peber, og lad det simre i 10-15 min. så blandingen tager god smag. Tilsæt persillen til sidst.
  • Hæld rejerne i et lille tæt fad, overhæld dem med olieblandingen og bag dem i en forvarmet ovn i 10 min. ved 200 grader, - almindelig ovn.

Avocadosalsa

  • Skær tomater, peberfrugt, avocado og rødløg ud i små tern. Fint snit forårsløgene og hak persillen.
  • Bland alle ingredienserne i en skål og krydr evt. med en smule peber.

Tacos

  • Lun de bløde tortillas som beskrevet på pakken.
  • Top dem med sprød salat, avocado salsa, hvidløgsrejer samt skefulde af lagen og evt. chilidressing.
Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Tortillas med hvidløgsrejer – Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Tortillas med hvidløgsrejer – Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Tortillas med hvidløgsrejer – Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Tortillas med hvidløgsrejer - Mexicansk tacos med hvidløgsrejer
Tortillas med hvidløgsrejer – Mexicansk tacos med hvidløgsrejer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*