
Lækker cremet og enkelt cacio e pepe serveret med saftig kyllingebryst på toppen, – super lækkert og virkelig nemt.
Denne ret kan være klar på godt 20 min, – og så smager den altså virkelig vidunderligt.
Kombinationen af parmesan, peber og saftig kyllingebryst er virkelig lækkert, – og lidt frisk timian på toppen giver altså lige det sidste pift til pastaen.
Vi elsker det herhjemme, – en skøn hverdags ret, men bestemt også i weekenden med et godt glas rødvin til.

Cacio e pepe med kylling
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ingredienser
- 600 g
kyllingebryst
- 400 g
spaghetti eller linguine
- 200 g parmesan, fintrevet (udskift evt. 80-100 g med Pecorino)
- 2 1/2 dl
pastavand (vigtigt det er kogevand fra pastaen, da det jævner)
- 40 g
smør
- 1 tsk
friskkværnet peber
-
Lidt olie
-
Frisk timian til toppen
Sådan gør du
- Varm lidt olie på en pande og steg kyllingebrysterne til de er gyldne og gennemstegt, - krydr med salt og peber.Læg dem til side på en tallerken.
- Kog pastaen 3 min. mindre end al dente, - hæld vandet fra og gem dette.
- Smelt smørret på panden, tilsæt friskkværnet peber og lad det bruse godt af, - uden smørret brænder.
- Sæt blusset til middel varme, tilsæt 2 dl pastavand og derefter den kogte pasta og rør godt rundt.
- Tilsæt fintrevet parmesan og rør til parmesanen er opløst.
- Tilsæt endnu 1/2-1 dl pastavand, og varm igennem til pastaen er færdig tilberedt og saucen lækker cremet.
- Sluk for blusset og lad pastaen hvile et par minutter. Når pastaen står og trækker sætter den sig yderligere.Tilsæt evt. lidt mere kogevand hvis der er behov for det, til du har en lækker, blød og cremet konsistens.
- Skær kyllingen i skiver, og server pastaen toppet med skiver at kyllingebryst, et drys frisk timian og friskkværnet peber.

God klassisk Cacio e pepe opskrift (uden kylling)
Smager skønt og så er det super hurtigt at lave.
Til en kødfri dag, får vi en grøn salat (med olie-citron/eddike dressing) og et godt stykke brød til
Hej Lisa
Tusind tak for din søde besked, – hvor er det dejligt at høre 🙂
Lyder skønt med en grøn salat til – det vil jeg også til at servere til 🙂
Kh Dianna