Cacio e pepe med kylling
Opskrift på cacio e pepe med saftig kyllingebryst.

Lækker cremet og enkelt cacio e pepe serveret med saftig kyllingebryst på toppen, – super lækkert og virkelig nemt.
Denne ret kan være klar på godt 20 min, – og så smager den altså virkelig vidunderligt.
Kombinationen af parmesan, peber og saftig kyllingebryst er virkelig lækkert, – og lidt frisk timian på toppen giver altså lige det sidste pift til pastaen.
Vi elsker det herhjemme, – en skøn hverdags ret, men bestemt også i weekenden med et godt glas rødvin til.

Cacio e pepe med kylling
Opskrift på cacio e pepe med saftig kyllingebryst.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalPersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
- 600 g
kyllingebryst
- 400 g
spaghetti eller linguine
- 200 g parmesan, fintrevet (udskift evt. 80-100 g med Pecorino)
- 1 1/2 dl pastavand
- 40 g
smør
- 1 tsk
friskkværnet peber
-
Lidt olie
Gourministeriet Premium
Med Gourministeriets app får du en reklamefri oplevelse på både web og app, adgang til kalorier og energifordeling på 400+ opskrifter (opdateres løbende), mulighed for at gemme dine favoritter samt notifikationer når nye retter lander. Læs mere herSådan gør du
- Varm lidt olie på en pande og steg kyllingebrysterne til de er gyldne og gennemstegt, – krydr med salt og peber.Læg dem til side på en tallerken.
- Kog pastaen et par minutter mindre end al dente.*I mens går du i gang med "saucen" til retten.
- Varm lidt på panden, – tilsæt peber og lad det bruse godt af et par minutter.
- Skru ned for blusset, tilsæt smørret og lad det smelte og bruse let op.
- Tag pastaen direkte fra gryden, og vend den i smørblandingen på panden.
- Tilsæt parmesan og ca. 1 1/2 dl pastavand, og vend det hele godt sammen.
- Skru en smule op for blusset, og vend pastaen godt rundt på panden til parmesanen er smeltet, og "saucen" cremer omkring pastaen.Lad pastaen tilberede færdigt på panden, – tilsæt evt. mere kogevand hvis der er behov for det.
- Smag til sidst retten til med friskkværnet peber og evt. salt.
- Skær kyllingen i skiver, og server pastaen toppet med skiver at kyllingebryst, friskkværnet peber og evt. ekstra parmesan.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.

God klassisk Cacio e pepe opskrift (uden kylling)
Smager skønt og så er det super hurtigt at lave.
Til en kødfri dag, får vi en grøn salat (med olie-citron/eddike dressing) og et godt stykke brød til
Hej Lisa
Tusind tak for din søde besked, – hvor er det dejligt at høre 🙂
Lyder skønt med en grøn salat til – det vil jeg også til at servere til 🙂
Kh Dianna
Endnu en velsmagende ret fra Dianna, lækkert og hurtigt at lave
Hej Finn
Ej hvor er det bare fantastisk at høre, – og så dejligt du giver dig tid til at skrive det 🙂
Tusind tak 🙂
Rigtig dejlig dag 🙂
Dbh Dianna
Super dejlig ret
Hej Aase
Tusind tak for de søde ord, hvor er det dejligt at høre 🙂
Kh Dianna