Cacio e pepe med kylling - Opskrift på cacio e pepe med kylling

Cacio e pepe med kylling

Cacio e pepe med kylling
Opskrift på cacio e pepe med saftig kyllingebryst.
Cacio e pepe med kylling - Opskrift på cacio e pepe med kylling

Lækker cremet og enkelt cacio e pepe serveret med saftig kyllingebryst på toppen, – super lækkert og virkelig nemt.
Denne ret kan være klar på godt 20 min, – og så smager den altså virkelig vidunderligt.
Kombinationen af parmesan, peber og saftig kyllingebryst er virkelig lækkert, – og lidt frisk timian på toppen giver altså lige det sidste pift til pastaen.
Vi elsker det herhjemme, – en skøn hverdags ret, men bestemt også i weekenden med et godt glas rødvin til.

Cacio e pepe med kylling - Opskrift på cacio e pepe med kylling

Cacio e pepe med kylling

Opskrift på cacio e pepe med saftig kyllingebryst.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.92 fra 12 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Keyword: Fjerkræ, Hurtig mad, Nem mad
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 600 g

    kyllingebryst

  • 400 g

    spaghetti eller linguine

  • 200 g parmesan, fintrevet (udskift evt. 80-100 g med Pecorino)
  • 1 1/2 dl pastavand
  • 40 g

    smør

  • 1 tsk

    friskkværnet peber

  • Lidt olie

Sådan gør du

  • Varm lidt olie på en pande og steg kyllingebrysterne til de er gyldne og gennemstegt, - krydr med salt og peber.
    Læg dem til side på en tallerken.
  • Kog pastaen et par minutter mindre end al dente.
    *I mens går du i gang med "saucen" til retten.
  • Varm lidt på panden, - tilsæt peber og lad det bruse godt af et par minutter.
  • Skru ned for blusset, tilsæt smørret og lad det smelte og bruse let op.
  • Tag pastaen direkte fra gryden, og vend den i smørblandingen på panden.
  • Tilsæt parmesan og ca. 1 1/2 dl pastavand, og vend det hele godt sammen.
  • Skru en smule op for blusset, og vend pastaen godt rundt på panden til parmesanen er smeltet, og "saucen" cremer omkring pastaen.
    Lad pastaen tilberede færdigt på panden, - tilsæt evt. mere kogevand hvis der er behov for det.
  • Smag til sidst retten til med friskkværnet peber og evt. salt.
  • Skær kyllingen i skiver, og server pastaen toppet med skiver at kyllingebryst, friskkværnet peber og evt. ekstra parmesan.
Cacio e pepe med kylling - Opskrift på cacio e pepe med kylling
Cacio e pepe med kylling – Opskrift på cacio e pepe med kylling

Kommentarer

  1. God klassisk Cacio e pepe opskrift (uden kylling)
    Smager skønt og så er det super hurtigt at lave.
    Til en kødfri dag, får vi en grøn salat (med olie-citron/eddike dressing) og et godt stykke brød til

    • Hej Lisa

      Tusind tak for din søde besked, – hvor er det dejligt at høre 🙂
      Lyder skønt med en grøn salat til – det vil jeg også til at servere til 🙂

      Kh Dianna

  2. Endnu en velsmagende ret fra Dianna, lækkert og hurtigt at lave

    • Hej Finn

      Ej hvor er det bare fantastisk at høre, – og så dejligt du giver dig tid til at skrive det 🙂
      Tusind tak 🙂

      Rigtig dejlig dag 🙂

      Dbh Dianna

Skriv et svar til Dianna Cancel

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)