Er du også træt af kedelige rester? Jeg har eksperimenteret i køkkenet og lavet den perfekte opskrift, til dine puller pork rester.
Prøv min opskrift på en flettet butterdejsstang med pulled pork og cheddar. Det er en fantastisk måde at genbruge din pulled pork på, og omdanne den til et helt nyt måltid, der er lige så lækkert som det oprindelige.
Den sprøde butterdej og den saftige – sammen med den pikante flødeost og den smeltede cheddar, skaber en himmelsk kombination.
Serveret med en frisk salat, har du et måltid, der er svært at modstå. Plus, det er en skøn måde at bidrage til mindre madspild.
Brug dine pulled pork rester
Efter en hyggelig aften med saftig pulled pork, serveret i burger, står mange af os tilbage med rester, vi ikke helt ved, hvad vi skal gøre med.
Oftest ender de i en salat, pitabrød eller wraps – hvilket er en skøn måde at bruge resterne på.
Med pulled pork er utrolig alsidig og kan også nemt transformeres til denne lækre butterdejstærte.
Den kan serveres som hovedmåltid med en god salat til, som appetizer/snack, på tapasbordet, tilbuffet eller bare som en hurtig snack når sultehn melder sig.
Butterdejsstang med pulled pork og cheddar
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
- 1 rulle butterdej
- 50 g pikant flødeost – eller anden flødeost
- 100 g cheddar, revet
- 1 æg, til pensling
- Sesam
Pulled pork fyld
- 1 løg, skåret i strimler
- 1 peberfrugt, skåret i strimler
- 200 g pulled pork rester
- Salt og friskkværnet peber
- Olie
Sådan gør du
- Varm en pande op, og steg løgene klare i en sjat olie.
- Tilsæt pulled pork og peberfrugt, og steg det med 4-5 minutter.Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Fold butterdejen ud på et stykke bagepapir, og snit strimler i dejen.Fyldet skal fordeles på midten af butterdejen, så skær skrå strimler i dejen til du når 1/3 del ind på butterdejspladen. Gør dette på begge sider.Se billedet af hvordan butterdejen skal skæres, lige under opskriften.
- Smør midterstykket med flødeost, og fordel halvdelen af cheddarosten herpå.
- Fordel fyldet på toppen, og slut af med det sidste cheddar.
- Fold enderne af dejen ind over fyldet, og fold nu skiftevis strimler fra begge sider ind over fyldet, – én ad gangen.Se evt. videoen over opskriften.
- Pensl butterdejsstangen med sammenpisket æg, og drys med sesam.
- Bag den i en forvarmet ovn i ca. 20 minutter ved 200 grader, almindelig varme.
- Lad den hvile i 5-10 minutter, inden den skæres ud og serveres.
Lækker hurtig ret
Hej Thomas
Hvor dejligt at høre – tusind tak fordi du skriver det 🙂
Kh Dianna