Varm en pande op, og steg løgene klare i en sjat olie.
Tilsæt pulled pork og peberfrugt, og steg det med 4-5 minutter.Smag til med salt og friskkværnet peber.
Fold butterdejen ud på et stykke bagepapir, og snit strimler i dejen.Fyldet skal fordeles på midten af butterdejen, så skær skrå strimler i dejen til du når 1/3 del ind på butterdejspladen. Gør dette på begge sider.Se billedet af hvordan butterdejen skal skæres, lige under opskriften.
Smør midterstykket med flødeost, og fordel halvdelen af cheddarosten herpå.
Fordel fyldet på toppen, og slut af med det sidste cheddar.
Fold enderne af dejen ind over fyldet, og fold nu skiftevis strimler fra begge sider ind over fyldet, – én ad gangen.Se evt. videoen over opskriften.
Pensl butterdejsstangen med sammenpisket æg, og drys med sesam.
Bag den i en forvarmet ovn i ca. 20 minutter ved 200 grader, almindelig varme.
Lad den hvile i 5-10 minutter, inden den skæres ud og serveres.