Tomat bruschetta - Opskrift på bruschetta med tomat og trøffel

Bruschetta med tomat og trøffel

Bruschetta med tomat og trøffel
Opskrift på lækre sprøde bruschettas med friske tomater, hvidløg og trøffel.
Tomat bruschetta - Opskrift på bruschetta med tomat og trøffel

Lækre sprøde bruschettas toppet med friske tomater og hvidløg vendt i trøffelolie, – et super lækkert alternativ til det klassiske tomat bruschetta.
Jeg elsker trøffel, – friske trøfler, trøffel spread og ikke mindst trøffelolie. Er vild med at man kan tilsmage sine retter med en ren og mild smag af trøffel, – det klæder nemlig rigtig mange retter.
Disse bruschettas ville også sagtens kunne toppet med en masse revet trøffel, – men det er selvfølgelig hvad man er til.
Denne opskrift tager udgangspunkt i en mild og delikat smag af trøffel.

Tomat bruschetta - Opskrift på bruschetta med tomat og trøffel

Bruschetta med tomat og trøffel

Opskrift på lækre sprøde bruschettas med friske tomater, hvidløg og trøffel.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin Bedøm
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 200 g

    friske tomater, gerne lækre små cherrytomater

  • 1 fed

    hvidløg, fintrevet

  • 1 lillelille håndfuld

    persille, finthakket

  • 2

    stilke basilikum, bladene heraf, finthakket

  • 1/4 dl

    olivenolie

  • 3 tsk

    trøffelolie, smag til og juster selv

  • Salt og peber, - evt. trøffelsalt

  • 4

    skriver godt brød

  • Revet parmesan, ca 1 dl

Sådan gør du

  • Skær tomaterne i små stykker og bland dem med persille, hvidløg, basilikum, olivenolie og trøffelolie. Krydr med salt og peber og stil til side.
  • Varm lidt olie på en pande og steg brødskiverne gyldne og sprøde. Mens de stadig er varme fordeles halvdelen af parmesanen på skiverne så det smelter ned i brødet.
  • Top derefter med tomater og hæld gerne lidt af "juicen" over brødet også, - det gør det lækkert sejt og smager fantastisk.
  • Drys med parmesan og server straks.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*