Tomat bruschetta - Opskrift på bruschetta med tomat og trøffel

Bruschetta med tomat og trøffel

Lækre sprøde bruschettas toppet med friske tomater og hvidløg vendt i trøffelolie, – et super lækkert alternativ til det klassiske tomat bruschetta.
Jeg elsker trøffel, – friske trøfler, trøffel spread og ikke mindst trøffelolie. Er vild med at man kan tilsmage sine retter med en ren og mild smag af trøffel, – det klæder nemlig rigtig mange retter.
Disse bruschettas ville også sagtens kunne toppet med en masse revet trøffel, – men det er selvfølgelig hvad man er til.
Denne opskrift tager udgangspunkt i en mild og delikat smag af trøffel.

Bruschetta med tomat og trøffel

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 15 min.

Opskrift på lækre sprøde bruschettas med friske tomater, hvidløg og trøffel.

Ingredienser

  • 200 g friske tomater, gerne lækre små cherrytomater
  • 1 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 lille håndfuld persille, finthakket
  • 2 stilke basilikum, bladene heraf, finthakket
  • 1/4 dl olivenolie
  • 2-3 tsk trøffelolie, smag til og juster selv
  • Salt og peber, - evt. trøffelsalt
  • 4 skriver godt brød
  • Revet parmesan, ca 1 dl

Fremgangsmåde

1

Skær tomaterne i små stykker og bland dem med persille, hvidløg, basilikum, olivenolie og trøffelolie. Krydr med salt og peber og stil til side.

2

Varm lidt olie på en pande og steg brødskiverne gyldne og sprøde. Mens de stadig er varme fordeles halvdelen af parmesanen på skiverne så det smelter ned i brødet.

3

Top derefter med tomater og hæld gerne lidt af "juicen" over brødet også, - det gør det lækkert sejt og smager fantastisk.

4

Drys med parmesan og server straks.

Tomat bruschetta - Opskrift på bruschetta med tomat og trøffel
Tomat bruschetta – Opskrift på bruschetta med tomat og trøffel

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*