Brownie
Opskrift på den lækreste brownie, - intens chokolade, svampet og lækker.Denne opskrift giver til en bradepande på ca. 30×22 cm

Lækker klassisk chokolade brownie med masser af intens chokolade smag, – saftig og bare helt fantastisk. Den er ufattelig nem at bage, og så holder den sig dejlig frisk og saftigt hvis den opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.
Server den alene eller med en kugle vaniljeis til og friske jordbær.

Brownie
Opskrift på den lækreste brownie, – intens chokolade, svampet og lækker.Denne opskrift giver til en bradepande på ca. 30×22 cm
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Følg mig på Instagram +250.000 følger Gourministeriet på Instagram
Video af opskriften
Ingredienser
- 200 g mørk chokolade – 70%
- 140 g smør
- 4 æg
- 80 g hvedemel
- 250 g sukker
- 1/2 dl kakaopulver
- 1/2 tsk salt
Sådan gør du
- Smelt smørret ved svag varme, sluk for blusset og rør chokoladen ud heri.
- Pisk æg og sukker til en luftig masse.
- Sigt mel, salt og kakao i æggemassen og vend det forsigtigt sammen.
- Vend til sidst smør og chokolade blandingen i af et par omgange.
- Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag kagen i en forvarmet ovn i ca. 25 min. ved. 175 grader.
- Lad kagen køle let af inden den skæres ud. Opbevar kagen i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

Hej Dianna
Mht chokoladen i denne brownie samt blondie udgaven, hvor stor betydning har kvaliteten? F.eks.(chokoladeknapper / bagechokolade / Lind chokolade)
De bedste hilsner samt et bragende godt nytår
Trine
Hvis man vil lave en hel bradepande, skal man så doble op?
Hej Aleksandra
Hvis det ee en bradepande som passer til ovnen så ville jeg prøve med 2 1/2-3 portioner 🙂
Kh Dianna