Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Brownie
Opskrift på den lækreste brownie, - intens chokolade, svampet og lækker.
Denne opskrift giver til en bradepande på ca. 30×22 cm
Ret
Dessert
Køkken
Amerikansk, Dansk
Samlet tid
35
minutter
minutter
Servings
12
personer
Ingredienser
200
g
mørk chokolade - 70%
140
g
smør
4
æg
80
g
hvedemel
250
g
sukker
1/2
dl
kakaopulver
1/2
tsk
salt
Sådan gør du
Smelt smørret ved svag varme, sluk for blusset og rør chokoladen ud heri.
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Sigt mel, salt og kakao i æggemassen og vend det forsigtigt sammen.
Vend til sidst smør og chokolade blandingen i af et par omgange.
Hæld dejen i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag kagen i en forvarmet ovn i ca. 25 min. ved. 175 grader.
Lad kagen køle let af inden den skæres ud. Opbevar kagen i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.
Video