Bede carpaccio - Opskrift på salat med gule beder og feta

Bedecarpaccio med gule beder og feta

Bedecarpaccio med gule beder og feta
Opskrift på bedecarpaccio med ruccola og feta.
Bede carpaccio - Opskrift på salat med gule beder og feta

Sprød og lækker bede carpaccio på bund af ruccola og toppet med den lækreste marinade, blød timian og knasende saltede mandler.
Lækkert tilbehør til forskellige slags grillet kød, grøntsags frikadeller og lignende.

Bede carpaccio - Opskrift på salat med gule beder og feta

Bedecarpaccio med gule beder og feta

Opskrift på bedecarpaccio med ruccola og feta.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk, Gourministeriet
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2

    store gule beder, skrællede og tørrede fri for overskydende vand

  • 2 spsk

    olivenolie

  • 1 1/2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk honning
  • 1/2 tsk

    fennikelfrø, stødt i en morter

  • 1/2 tsk tørret timian
  • 1 håndfuld ruccola
  • 60 g feta
  • Salt og peber

  • Saltede mandler, grofthakket
  • Blød timian og finthakket persille til toppen

Sådan gør du

  • Skær bederne ud i helt tynde skiver, gerne på et mandolin jern.
  • Bland olivenolie med hvidvinseddike, citron, honning, stødt fennikel og timian, og smag til med salt og peber.
  • Læg en bund af ruccola på en stor tallerken og top med de tynde skiver af gule beder, - de skal lægges i to lag. Mellem hvert lag dryppes med marinaden.
  • Top med smuldret feta, persille, blød timian og hakkede saltede mandler.
Bede carpaccio - Opskrift på salat med gule beder og feta
Bede carpaccio – Opskrift på salat med gule beder og feta

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




*