Opskrift på carpaccio af gule beder med feta

Bedecarpaccio med feta

Bede carpaccio smager virkelig fantastisk, og så er det virkelig bare en smuk og farverig ret at rette på bordet. Vi serverer bedecarpaccio som tilbehør til sommerens grill, eller vinterens hakkebøf. Retten er egnet til alle årstider, og den smagerfantastisk, frisk og lækkert.

Carpaccio af gule beder med feta

By Dianna Brinch Personer: 4
Tid: 20 min.

Opskrift på bedecarpaccio med feta

Ingredienser

  • 2 store gule beder, skrællede og tørrede fri for overskydende vand
  • 1/2 tsk fennikelfrø, stødt i en morter
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk æblecider eddike
  • 1 tsk honning
  • Salt og peber
  • Feta
  • Ruccola
  • Evt. ristede græskarkerner

Fremgangsmåde

1

Skær bederne ud i helt tynde skiver, gerne på et mandolin jern.

2

Bland olivenolie med æblecidereddike, honning og stødt fennikelfrø og smag til med salt og peber.

3

Vend bedeskiverne i marinaden og fordel dem derefter på en tallerken i en fin cirkel, hvor de lige overlapper hinanden.

4

Anret med ruccola på toppen, smuldret feta og ristede græskarkerne, og server starks mens bederne stadig er sprøde og lækre.

Noter

Jeg køber ofte både rødbeder og gulebeder, og laver en tallerken carpaccio af hver, med samme marinade, - det ser super flot og dejlig farverigt ud på bordet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*