Bearnaise Kartoffelsalat - Perfekt tilbehør til grillsæsonen

Bearnaise kartoffelsalat

Bearnaise kartoffelsalat
Opskrift på lækker cremet bearnaise kartoffelsalat - kartoffelsalat med estragon.
Bearnaise Kartoffelsalat - Perfekt tilbehør til grillsæsonen

Opgrader din grillaften med denne uimodståelige bearnaise kartoffelsalat.
Denne variant er en sand nydelse for alle, der elsker den klassiske bearnaise smag, men ønsker at prøve den i en ny og spændende form.
Salaten kombinerer blødt kogte kartofler med en lækker dressing lavet på creme fraiche og mayo, der giver en vidunderlig cremet tekstur. Tilsmagt med finthakket frisk estragon, skalotteløg og et skvæt hvidvinseddike, har denne salat en perfekt balance mellem det cremede og det syrlige, som komplementerer enhver hovedret.

Bearnaise kartoffelsalaten er ikke kun fantastisk som tilbehør til alle slags grillretter, men også som en delikat side til en saftig culottesteg eller andre ovnretter. Den er let at forberede og kan også laves i forvejen, hvilket gør den ideel til sammenkomster, hvor du vil imponere dine gæster med noget særligt. Server denne smagfulde kartoffelsalat næste gang du tænder op for grillen, og se den blive et hit blandt dine gæster.

Bearnaise Kartoffelsalat - Perfekt tilbehør til grillsæsonen

Bearnaise kartoffelsalat

Opskrift på lækker cremet bearnaise kartoffelsalat – kartoffelsalat med estragon.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: Dansk
Keyword: Cremet kartoffelsalat, Kartoffelsalat
Samlet tid: 40 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 900 g små kartofler
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1-2 skalotteløg, finthakket
  • 3-4 tsk hvidvinseddike
  • 3 spsk frisk estragon, finthakket
  • Salt of friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Kog kartoflerne, gerne med skræl, i en stor gryde med godt saltet vand i ca. 6 minutter. Lad dem derefter trække i kogevandet under låg i ca. 15 minutter – alt efter størrelse.
    Ved at tilberede kartoflerne på den måde får de en lækker fast konsistens, og du sikrer at kartoflerne ikke koger ud. Mærk med en kødnål om kartoflerne er møre inden vandet hældes fra.
  • Pil kartoflerne og skær dem derefter i mundrette bidder.
  • Rør creme fraiche, mayonnaise, skalotteløg, estragon, og hvidvinseddike godt sammen, og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Vend kartoflerne med dressingen, og sæt den på køl til den skal serveres.

Kommentarer

  1. David moberg

    Opskriften? På bearnaise kartofler

  2. 5 stars
    Lækker opskrift.
    Vi stegte dog løgene på en pande i lidt olivenolie, inden de blev blandet med de andre ingredienser. Det tog den skrappe løgsmag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)