Bagel med tun og urtecreme
Opskrift på lækker bagel sandwich med den lækreste tunsalat lavet med urtecreme.

Lækre saftige bagels med tunsalat lavet med urtecreme og toppet med syltede rødløg, – nemt og møg lækkert til både frokost og aften.
Brug de urter du foretrækker, – jeg har i denne brugt persille, purløg, estragon og en smule dild – vildt lækkert altså.
Og bagels, – ja, der er disse altså købt, simpelthen fordi jeg ikke har fået produceret en bagel opskrift endnu, men den skal nok komme. Jeg købte dem fra frost i Meny, super gode altså – og nogle gange skal det også bare være nemt, ikk´:)

Bagel med tun og urtecreme
Opskrift på lækker bagel sandwich med den lækreste tunsalat lavet med urtecreme.
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ændre antalpersoner
Gourministeriets kogebøger – Spar op til 125 kr.Hurtig levering og gratis signering hvis du ønsker det 🙂 Bestil her
Video af opskriften
Ingredienser
Tunsalat med urtecreme
- 3 ds tun
- 1 1/2 dl creme fraiche
- 3 spsk mayonnaise
- 1-2 spsk citronsaft
- 1 tsk dijon
- 1 håndfuld friske urter, – persille, purløg, estragon eller lignende (gerne et mix)
- Salt og peber
Derudover
- 4 bagels
- Salater efter eget ønske
- Syltede rødløg
Gourministeriet Premium
INGEN REKLAMER – Gourministeriets app (iOS & Android) – Gem favoritter – Notifikationer & meget mere… Bestil her – Fra 25 kr..Sådan gør du
- Dræn tunen grundigt for væde og hæld den i en skål sammen med creme fraiche, mayonnaise, dijon og citron – bland det godt sammen.
- Hak urterne fint og rør dem i tunsalaten, og smag til med salt og peber.
- Varm dine bagels (som beskrevet på pakken), skær dem over og lad dem lige dampe af.
- Læg et tynds lag tunsalat på den nederste bagel, og top med en god håndfuld sprøde salater.
- Læg et par store skefulde tunsalat ovenpå, top med syltede rødløg og luk din bagel med top bollen.
Næringsindhold (pr. servering)
Næringsindholdet er autogenereret og vejledende. Det er angivet per servering. Der tages forbehold for fejl og variationer.
