Bagel med tun og urtecreme - Bagel med tunsalat og urter

Bagel med tun og urtecreme

Bagel med tun og urtecreme
Opskrift på lækker bagel sandwich med den lækreste tunsalat lavet med urtecreme.
Bagel med tun og urtecreme - Bagel med tunsalat og urter

Lækre saftige bagels med tunsalat lavet med urtecreme og toppet med syltede rødløg, – nemt og møg lækkert til både frokost og aften.
Brug de urter du foretrækker, – jeg har i denne brugt persille, purløg, estragon og en smule dild – vildt lækkert altså.
Og bagels, – ja, der er disse altså købt, simpelthen fordi jeg ikke har fået produceret en bagel opskrift endnu, men den skal nok komme. Jeg købte dem fra frost i Meny, super gode altså – og nogle gange skal det også bare være nemt, ikk´:)

Bagel med tun og urtecreme - Bagel med tunsalat og urter

Bagel med tun og urtecreme

Opskrift på lækker bagel sandwich med den lækreste tunsalat lavet med urtecreme.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.87 fra 15 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

Tunsalat med urtecreme

  • 3 ds tun
  • 1 1/2 dl creme fraiche
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijon
  • 1 håndfuld friske urter, – persille, purløg, estragon eller lignende (gerne et mix)
  • Salt og peber

Derudover

Sådan gør du

  • Dræn tunen grundigt for væde og hæld den i en skål sammen med creme fraiche, mayonnaise, dijon og citron – bland det godt sammen.
  • Hak urterne fint og rør dem i tunsalaten, og smag til med salt og peber.
  • Varm dine bagels (som beskrevet på pakken), skær dem over og lad dem lige dampe af.
  • Læg et tynds lag tunsalat på den nederste bagel, og top med en god håndfuld sprøde salater.
  • Læg et par store skefulde tunsalat ovenpå, top med syltede rødløg og luk din bagel med top bollen.
Bagel med tun og urtecreme - Bagel med tunsalat og urter
Bagel med tun og urtecreme – Bagel med tunsalat og urter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)