
Lækre saftige bagels med tunsalat lavet med urtecreme og toppet med syltede rødløg, – nemt og møg lækkert til både frokost og aften.
Brug de urter du foretrækker, – jeg har i denne brugt persille, purløg, estragon og en smule dild – vildt lækkert altså.
Og bagels, – ja, der er disse altså købt, simpelthen fordi jeg ikke har fået produceret en bagel opskrift endnu, men den skal nok komme. Jeg købte dem fra frost i Meny, super gode altså – og nogle gange skal det også bare være nemt, ikk´:)

Bagel med tun og urtecreme
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Video af opskriften
Ingredienser
Tunsalat med urtecreme
- 3 ds tun
- 1 1/2 dl creme fraiche
- 3 spsk mayonnaise
- 1-2 spsk citronsaft
- 1 tsk dijon
- 1 håndfuld friske urter, – persille, purløg, estragon eller lignende (gerne et mix)
- Salt og peber
Derudover
- 4 bagels
- Salater efter eget ønske
- Syltede rødløg
Sådan gør du
- Dræn tunen grundigt for væde og hæld den i en skål sammen med creme fraiche, mayonnaise, dijon og citron – bland det godt sammen.
- Hak urterne fint og rør dem i tunsalaten, og smag til med salt og peber.
- Varm dine bagels (som beskrevet på pakken), skær dem over og lad dem lige dampe af.
- Læg et tynds lag tunsalat på den nederste bagel, og top med en god håndfuld sprøde salater.
- Læg et par store skefulde tunsalat ovenpå, top med syltede rødløg og luk din bagel med top bollen.
