Bagel med tun og urtecreme - Bagel med tunsalat og urter

Bagel med tun og urtecreme

Lækre saftige bagels med tunsalat lavet med urtecreme og toppet med syltede rødløg, – nemt og møg lækkert til både frokost og aften.
Brug de urter du foretrækker, – jeg har i denne brugt persille, purløg, estragon og en smule dild – vildt lækkert altså.
Og bagels, – ja, der er disse altså købt, simpelthen fordi jeg ikke har fået produceret en bagel opskrift endnu, men den skal nok komme. Jeg købte dem fra frost i Meny, super gode altså – og nogle gange skal det også bare være nemt, ikk´:)

Bagel med tun og urtecreme - Bagel med tunsalat og urter

Bagel med tun og urtecreme

Opskrift på lækker bagel sandwich med den lækreste tunsalat lavet med urtecreme.
5 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

Tunsalat med urtecreme

  • 3 ds tun
  • 1 1/2 dl creme fraiche
  • 3 spsk mayonnaise
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijon
  • 1 håndfuld friske urter, – persille, purløg, estragon eller lignende (gerne et mix)
  • Salt og peber

Derudover

Sådan gør du

  • Dræn tunen grundigt for væde og hæld den i en skål sammen med creme fraiche, mayonnaise, dijon og citron – bland det godt sammen.
  • Hak urterne fint og rør dem i tunsalaten, og smag til med salt og peber.
  • Varm dine bagels (som beskrevet på pakken), skær dem over og lad dem lige dampe af.
  • Læg et tynds lag tunsalat på den nederste bagel, og top med en god håndfuld sprøde salater.
  • Læg et par store skefulde tunsalat ovenpå, top med syltede rødløg og luk din bagel med top bollen.
Bagel med tun og urtecreme - Bagel med tunsalat og urter
Bagel med tun og urtecreme – Bagel med tunsalat og urter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)